Ο Μπρούνο και ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον

Ο Μπρούνο και ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter
0

Οι επικεφαλής της εταιρείας διανομής έκοψαν στο μοντάζ τη σκηνή της Λατόγια Τζάκσον απ' την ταινία του Σάσα Μπάρον Κόεν «Μπρούνο» για την επίσημη πρεμιέρα της Πέμπτης στο Λος Άντζελες (πότε πρόλαβαν;).

Η εταιρεία θεώρησε κακόγουστο να γελάει ο κόσμος με τη Λατόγια λίγες μόλις ώρες μετά το θάνατο του αδερφού της. Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε χτες το μεσημέρι (ώρα Καλιφόρνιας) και η πρεμιέρα έγινε το ίδιο βράδυ.

Δεν έχει ανακοινωθεί αν η σκηνή θα είναι μέσα στην ταινία όταν αρχίσει η κανονική της διανομή στην Αμερική, στις 10 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, το κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για την πρεμιέρα περνούσε ακριβώς πάνω απ' το αστέρι του Μάικλ Τζάκσον στο Hollywood Walk of Fame, τη «λεωφόρο της δόξας» του Λος Άντζελες, οπότε οι θαυμαστές μπερδεύτηκαν και άφησαν τα λουλούδια και τα μηνύματά τους στο αστέρι του ραδιοφωνικού παραγωγού Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα του: «Ευχαρίστως να του το δανείσω, κι αν μπορεί να τον φέρει πίσω, του το χαρίζω. Ήταν πραγματικός σταρ. Ο Σινάτρα, ο Πρίσλεϊ, οι Beatles κι ο Μάικλ Τζάκσον».

Τα αναμνηστικά και τα λουλούδια τοποθετήθηκαν στο σωστό αστέρι σήμερα το πρωί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM