Οι Ολυμπιακοί του 2012 σε 3D

Οι Ολυμπιακοί του 2012 σε 3D Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τον Roger Mosey, υπεύθυνο του BBC για την τηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, οι τεχνικοί του Βρετανικού Οργανισμού, αναζητούν και τεστάρουν διάφορες τεχνολογίες μεταξύ των οποίων και την τρισδιάστατη τηλεοπτική εικόνα.

«Κατά πάσα πιθανότητα, ένα μέρος των αγώνων θα μεταδοθεί με σήμα τριών διαστάσεων», δήλωσε ο Υπεύθυνος του BBC.

«Σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε να δει ολόκληρη τη διοργάνωση σε 3D γιατί η τεχνολογία δεν είναι ακόμα αρκετά διαδεδομένη,  αλλά θα θέλαμε να πρωτοπορήσουμε» και συνέχισε «ολόκληρο το πρόγραμμα των αγώνων θα καλυφθεί από κάμερες κορυφαίας ανάλυσης High Definition»

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οφέλη και κίνδυνοι από τα «φαντάσματα» των εκλιπόντων οικείων μας μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Τech & Science / Είμαστε σίγουροι πως θέλουμε η Τεχνητή Νοημοσύνη να «ζωντανέψει» τους νεκρούς μας;

Μια νέα μελέτη της Google εξετάζει τις απρόβλεπτες συνέπειες που μπορεί να έχει η διαδικασία μετενσάρκωσης που θα προσφέρουν στο άμεσο μέλλον οι μηχανισμοί της τεχνητής νοημοσύνης.
LIFO NEWSROOM