Γίνεται και παραγίνεται

Γίνεται και παραγίνεται Facebook Twitter
1
Γίνεται και παραγίνεται Facebook Twitter

Θυμάσαι εκείνο τον καιρό που έλεγες «εγώ αυτόν θέλω»; Που η καημένη η φίλη σου είχε κάνει τη νύχτα-μέρα καταβάλλοντας του κόσμου τις προσπάθειες για να σε πείσει ότι «αυτός δεν είναι για εσένα»; Που είχες κλείσει εντελώς τα μάτια σου και δεν έβλεπες τον κόσμο γύρω σου, παρά μόνο εκείνον; Μα και βέβαια τα θυμάσαι! Πώς ξεχνιέται τόσο εύκολα τέτοια καψούρα; Υπήρχε εκείνη η φωνούλα μέσα στο κεφάλι σου που σου έλεγε «πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω». Έλα όμως που η φωνή του διαβόλου είχε αντίθετη άποψη. Ήξερες ότι μόνο με εκείνον θα ήσουν χαρούμενη και ότι δεν γίνεται να πας κάπου αλλού. Άκου σε με καλά... Γίνεται και παραγίνεται!


Ναι! Όσο δύσκολο και να σου είναι να το πιστέψεις, μπορείς να το κάνεις! Μπορείς να αφήσεις πίσω αυτά που σε κρατάνε. Μπορείς να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση και να πας εκεί που θα είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαρούμενη. Ίσως να μην το βλέπεις ακόμα, αλλά είσαι απόλυτα ικανή να τα καταφέρεις. Και ξέρω ότι θα τα καταφέρεις.


Και ξέρεις ε; Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Απροειδοποίητα σου χτυπάνε την πόρτα και σου λένε «ήρθα»! Οπότε τι θα κάνεις; Θα αρπάξεις την ευκαιρία ή θα την αφήσεις να φύγει; Προφανώς και θα την αρπάξεις. Μην είσαι χαζή. Μπορεί και να μην ξανάρθει. Και άκου πώς θα πάει μετά το πράγμα. Ο άνθρωπος αυτός θα σε κάνει να νιώθεις παντοδύναμη. Θα γελάς αληθινά και θα απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ημέρας. Θα είσαι επιτέλους ευτυχισμένη. Αυτό δεν ήθελες; Το φανταζόσουν αυτό πριν λίγο καιρό; Φανταζόσουν ότι μια άλλη αγκαλιά θα σου προσφέρει όλα αυτά που περίμενες; Μπα! Οπότε γιατί να βασανίζεις τον εαυτό σου περιμένοντας κάτι που σε καταστρέφει όλο και περισσότερο; Κι όμως, άκουσέ με και βγες από αυτή τη φούσκα που είσαι κλεισμένη. 'Έξω από αυτήν, σε περιμένει κάτι πολύ όμορφο. Κάτι που θα σου προσφέρει ότι αξίζεις και κάτι για το οποίο αξίζει να παλέψεις!

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Σωστά τα γράφερις, η πράξη βέβαια δείχνει ότι κατά κανόνα επιμένουν οι άνθρωποι σε τελειωμένες καταστάσεις ελπίζοντας το αδύνατο και βλέπουν τους ανθρώπους που αξίζουν (και τη ζωή τους συγχρόνως) να περνά από μπροστά τους.