Το νέο ανοιξιάτικο menu των αγαπημένων TGI Fridays™ ήρθε και είναι γεμάτο λαχταριστές γεύσεις American style αλλά και Μexican, δροσερά premium cocktails που θα κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

 

Τα ακαταμάχητα burgers των TGI Fridays™ γίνονται must γευστικός προορισμός για τις βόλτες στην πόλη. Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ θα ανακαλύψεις το αυθεντικό Fridays™ Smashed Cheeseburger, smashed the real way, με δύο ζουμερά burgers ψημένα σε καυτή πλάκα στους 220°C, ώστε να ξεροψηθούν τέλεια περιμετρικά, αλλά να διατηρηθούν αφράτα και ζουμερά στο εσωτερικό τους, για μια original American style experience. Το καραμελωμένο κρεμμύδι προσθέτει extra sweetness που ισορροπεί τέλεια με την ελαφρώς spicy Chipotle Mayo, ενώ η μαγεία ολοκληρώνεται με το λιωμένο cheddar! 

 

Το Peppercorn Burger δημιουργεί ένα δίλημμα που θα δώσει νόημα στις γευστικές αναζητήσεις των burger lovers. Μοσχαρίσιο μπιφτέκι με Philadelphia cream cheese, crispy μπέικον και φρέσκια ρόκα, όλα καλυμμένα με την πιπεράτη peppercorn sauce που αλλάζει όλη την εμπειρία – αν θέλεις μπορείς να την επιλέξεις για να συνοδεύσει το all time classic New York Strip steak, απολαμβάνοντας άλλη μια γευστική έκπληξη. 

 

TGI FRIDAYS™

 

Και επειδή οι ζεστές ανοιξιάτικες νύχτες –και μέρες– επιβάλλουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ, οι signature προτάσεις που δημιούργησαν οι bartenders των TGI Fridays™ έχουν ήδη γίνει αγαπημένες. Μια διαφορετική ματιά σε all time classic μείξεις όπως το Mai Tai Royal με παλαιωμένα ρούμια Havana Club, το Perfect Bramble με Malfy Gin και το Paloma Νights με Patron Silver που υπόσχεται μοναδικές βραδιές γεμάτες από Fridays™ Feeling. Από την cocktail list δεν γινόταν να λείπει μια all-time favorite Margarita: η Peach Basil Margarita που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ροδάκινου, το άρωμα του βασιλικού και την τεκίλα El Jimador Bianco, αλλά και η τροπική παραλλαγή της με το αρωματικό passion fruit να πρωταγωνιστεί γίνονται το απόλυτο κοκτέιλ της άνοιξης!

 

Οι νέες μεξικάνικες προτάσεις των Fridays™ δημιουργούν μια φιέστα γεύσεων. Ξεκινώντας με τα λαχταριστά Tequila Lime Shrimp Tacos, με σοταρισμένες γαρίδες σε tequila lime butter, avocado spread, ανθότυρο, Monterey Jack και Smoked Chipotle sauce, τη μοναδική Puebla Chicken Quesadilla με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, τυριά Colby και Monterey Jack, κόκκινες πιπεριές και μανιτάρια σοταρισμένα, αλλά και τη λαχταριστή Veggie Quesadilla με παρμεζάνα, Philadelphia, μοτσαρέλα, corn chips, σπανάκι, καρδιές αγκινάρας, σοταρισμένα κρεμμύδια, κόκκινες πιπεριές και Ranchero sauce. Για τους chicken lovers προτείνουμε το πληθωρικό Chicken Al Pastor με μαριναρισμένο κοτόπουλο Αl Pastor, λωρίδες corn tortillas, ρύζι με μυρωδικά, Pico de gallo, ψημένο ανανά και αβοκάντο αλλά και την Chicken Ranchero Enchiladas, με τη Ranchero sauce να κάνει όλη τη διαφορά.

 

TGI FRIDAYS™

 

Ο Μάιος στα TGI Friday’s™ έχει ήδη ξεκινήσει και είναι μια γιορτή γεμάτη Mexican γεύσεις και νέες εκπλήξεις που θα μας κάνουν παρέα όλη την άνοιξη.

 

www.fridays.gr

Facebook: TGI Fridays Greece

Instagram: tgifridaysgr 

TikTok: tgifridaysgr

YouTube: TGI Fridays Greece

Οδηγός Γεύσης