Tο lovely days στο περιστέρι επιφυλάσσει γευστικές εκπλήξεις για κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι στέκι που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή χάρη στη μίνιμαλ σκανδιναβική αισθητική που έρχεται από τα ’70s, τα happy - lovely - vibes του και τον street χαρακτήρα του. 

 

Σε περιμένει από το πρωί για να απολαύσεις το specialty καφεδάκι σου από το εκλεκτό June χαρμάνι, που μπορείς συνοδεύσεις εξαιρετικά με πιάτα από τον ανανεωμένο κατάλογο brunch – γεύσεις που απολαμβάνεις μέχρι και τις 18:00.

 

Στα new entries θα ανακαλύψεις το αυγό μελάτο πάνω σε κρούστα από panko με τραχανά, φρέσκο γάλα, φέτα ψητή και chilli, αλλά και την πεντανόστιμη κινόα salad με οσπριάδα, καπνιστό σολομό, γουακάμι, αρώματα από φρέσκα μυρωδικά και βινεγκρέτ από ροδάκινο. Αν θέλεις να συνοδεύσεις το αρωματικό χαρμάνι σου με ένα γλυκάκι, οι νέες προσθήκες θα σε ξετρελάνουν. Παραδοσιακή γαλατόπιτα με καραμέλα από ροδάκινο που θυμίζει παλιές εποχές και πάστα σοκολατίνα –αυτή κι αν ξυπνά αναμνήσεις– με τερίνα σοκολάτας, βελούδινη μους από γιαούρτι, τραγανά φουντούκια και κουλί raspberry. Αυτά τα γλυκά πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις.

 

Lovely Days
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Όταν έρχεται το βραδάκι, το Lovely Days θα σου σερβίρει δροσιστικά aperitivo που ταιριάζουν απόλυτα με τις νέες αφίξεις του bar food menu, όπως τα μαμαδίστικα κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά με πατάτες τηγανητές, γραβιέρα και yogurt sauce, αλλά και τα χορταστικά φαλάφελ με flatbread, πίκλα κρεμμυδιού, γουακαμόλε και essence από φρέσκα μυρωδικά για τους vegan και όχι μόνο.

 

Όλη η ατμόσφαιρα του Lovely Days αποπνέει good feelings και cosiness, με τα μεγάλα παράθυρα να αφήνουν το φυσικό φως να μπαίνει άπλετο. Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα θα νιώσεις τη χαλάρωση που μπορεί να κάνει τη μέρα σου lovely. 

 

Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Κολοκοτρώνη 35, Περιστέρι, 210 5748048 

Instagram: lovely.days.ath

Οδηγός Γεύσης