Tο Chelona Athens είναι ένα γαστρονομικό σποτ, το μοναδικό που βρίσκεται μέσα σε κάβα και απογειώνει σε νέα ύψη τη γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας εξαιρετικά πιάτα με την οινική απόλαυση αλλά και με μια σειρά από κοκτέιλ που καθένα λέει τη δική του ιστορία.

 

Σε έναν χώρο όπου η ζεστασιά αποκτά δική της λάμψη, το Chelona Athens, με πάνω από 2.000 ετικέτες ποτών, μεταξύ τους και σπάνιες εμφιαλώσεις αλλά και limited edition επιλογές, σε καλεί να ανακαλύψεις τη μαγεία της Mediterranean fusion γαστρονομίας στο πιο ειδυλλιακό τοπίο της πόλης, κρατώντας ένα ποτήρι που ξεχειλίζει γευστική πολυτέλεια. 

 

Το κομψό και φινετσάτo bar-restaurant του κέντρου είναι ένα μυστικό στην ταράτσα της Ερμού 121 που θα σε ξεναγήσει στα πιο κρυμμένα μονοπάτια της μεσογειακής κουζίνας μέσα από τη μοναδικότητα των πιάτων του. Μπορείς να ξεκινήσεις το ταξίδι σου με τη σαλάτα Chelona, με κόκκινο και λευκό λάχανο, κινόα, αβοκάντο, κολοκύθα, παντζάρι και σος ταχίνι με εσπεριδοειδή.

 

Chelona Athens
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Στις main επιλογές θα βρεις το ελαφρύ και μυρωδάτο λιγκουίνι θαλασσινών με φρέσκιες γαρίδες, καλαμάρια, μύδια, χταπόδι και ούζο που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι, ενώ, αν είσαι meat lover, θα προτιμήσεις το σιγομαγειρεμένο κατσικάκι στη γάστρα με πλιγούρι, λαχανικά και ξερή μυζήθρα. Όλες οι ρίζες των πρώιμων μεσογειακών πολιτισμών σε ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα και μεγαλοπρέπεια. 

 

Μάλιστα, από τη φημισμένη κάβα Nektar, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες ετικέτες εκείνη που ταιριάζει στα γούστα σου και θα σε συνοδεύσει στο ατμοσφαιρικό roof του Chelona, σε μια εμπειρία γευστικής ικανοποίησης, πολιτισμού και αισθητικής. 

 

Το γευστικό ταξίδι στο Chelona συνεχίζεται με την εξαιρετική λίστα από seasonal και classic signature cocktails by Αλέξανδρος Κοντίνης, instructor του Bar Academy. Το δροσερό Chelona Spritz με Martini Bitter, ροζ αφρώδες κρασί, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά oleo, ροζ φυσαλίδες γκρέιπφρουτ, αλλά και το Chelona Punch με μείγμα από τέσσερα ρούμια, falernum, πορτοκαλί curacao, ανανά και bitters είναι από τις επιλογές που θα παίξουν με όλες σου τις αισθήσεις. 

 

Το Chelona Athens είναι το διαμάντι που με τη λάμψη του φωτίζει το κέντρο της Αθήνας και σε καλωσορίζει σε έναν χώρο προσιτής πολυτέλειας και κομψού design.

 

Chelona Athens
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ερμού 121, Αθήνα 210 3222243, 6936 853565

chelona.cavanektar.gr

Facebook: Xελώνα - chelona

Instagram: chelona.athens

Οδηγός Γεύσης