Kαλώς ήρθατε στο επιβλητικό νεοκλασικό που 5 χρόνια τώρα και από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του αποτελεί σημείο αναφοράς της κοινωνικής ζωής της Θεσσαλονίκης. Η απαράμιλλη αισθητική του είναι αυτή που σε πρώτο χρόνο προδίδει την, σε βαθμό εμμονής, τελειομανία των ανθρώπων του Casablanca social club. 

 

Με μια δεύτερη ματιά, και όσο περισσότερο ζεις τον χώρο, καταλαβαίνεις ότι είναι διάχυτη η αγάπη με την οποία προσεγγίζεται η κάθε μικρή λεπτομέρεια, σε καθετί. Δεν έχει να κάνει μόνο με το interior design και την ψευδαίσθηση ταξιδιού στον χρόνο που αναμφίβολα σου προκαλεί. Είναι η ίδια η αύρα του χώρου όπως τη συνθέτουν τα πρόσωπα, η μουσική, η επιμέλεια της cocktail list, τα spirits στην κάβα και στο κελάρι, το μενού του εστιατορίου. 

 

Casablanca social club

 

Η ισορροπημένη συνύπαρξη ορέξεων και διαθέσεων κάθε επισκέπτη την ίδια στιγμή εξηγεί τους λόγους που το Casablanca social club έγινε προορισμός ψυχαγωγίας των πιο απαιτητικών και ετερόκλητων κοινών της πόλης. 

 

«Με τον πήχη τόσο ψηλά, είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη η διαρκής ανανέωση και η αναζήτηση ιδεών που βελτιώνουν την ολοκληρωμένη αισθητική εμπειρία θαμώνων αλλά και νέων πελατών. Κάθε νέα σεζόν είναι και μια νέα πρόκληση για επανεκκίνηση, αυτό υποσχόμαστε πιο έντονα από ποτέ για τον χειμώνα που έρχεται», λένε οι ιδιοκτήτες. 

 

Τι σημαίνει αυτό; Νέος δημιουργικός αέρας στην κάρτα του εστιατορίου και στη wine list, μια ανατρεπτική προσέγγιση-έκπληξη του cocktailing, νέοι συνεργάτες και λειτουργικό refresh του χώρου. Το λες και restart... Εκεί θα είμαστε για να το διαπιστώσουμε! Στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 18. 

 

Casablanca social club

 

2311 243609

Facebook: CasablancaSocialClub Thessaloniki

Instagram: casablancasocialclub

Οδηγός Γεύσης