Tο bar-restaurant Επτά 7 στεγάζεται στο κτίριο που ανήκει στην οικογένεια Τουρνικιώτη, από το 1900 που λειτουργούσε ως πανδοχείο, ενώ δίπλα του υπήρχαν οι στάβλοι που εξυπηρετούσαν τη λειτουργία του. Ο χώρος μοιράζεται σε επίπεδα, με το γυάλινο δάπεδο να επιτρέπει τη θέα όχι μόνο στα απομεινάρια των αρχαίων τειχών που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της αναπαλαίωσης του κτιρίου αλλά και στην υπόγεια κάβα. Εντυπωσιάζει η κρεμαστή μαύρη μπάρα για όσους θέλουν να απολαύσουν κάποιο από τα κοκτέιλ που επιμελείται ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Ο σεφ Γιάννης Στανίτσας ανέλαβε την κουζίνα, φτιάχνοντας ένα μενού με μεσογειακές γευστικές προτάσεις. Χειροποίητος καβουρμάς και μαντί. πράσινα σαλατικά και κόκκινη μιζούνα με πιπεράτη γεύση με κατσικίσιο τυρί και κύβους κυδωνόπαστο. Ψητά πολύχρωμα παντζάρια με μοσχαρίσια μάγουλα και οξύμελι, άγρια μανιτάρια σε σαγανάκι κι έχουν μαγειρευτεί με κρέμα μαύρης τρούφας . Το στίγμα της μαγειρικής του ο σεφ το δίνει και στο μαντί, που το παρουσιάζει στην εκδοχή ενός ελληνικού ραβιόλι γεμιστού με καβουρμά, καπνιστή μελιτζάνα και λίγο ταχίνι. Άλλο ξεχωριστό πιάτο το ριζότο που συνδυάζει δημητριακά (σιτάρι, λιναρόσπορο) και ρύζι καρναρόλι, ενισχύεται με μαύρο σκόρδο, σπαράγγια και λάδι τρούφας. Μοσχαρίσια ψημένη ταλιάτα ψημένη με baby λαχανικά και μαρμελάδα φτιαγμένη από ντοματάκια Σαντορίνης. Την γευστική εμπειρία συμπληρώνουν τα επιδόρπια: κρέμα ταχίνι με καραμελώμενα μήλα και παστέλι σουσαμιού, ανάλαφρο γαλακτομπούρεκο, τριλογία σοκολάτας Valrhona . Το σέρβις είναι εξαιρετικά ευγενικό και κινείται με καλό ρυθμόκαι ο dj φτιάχνει την ατμόσφαιρα με τις επιλογές του