Εκείνος + Εκείνος : Μέτρα με τέχνη τον καιρό

Γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό" ε αυτή τη μουσική παράσταση - γιορτή, o Nίκος και ο Kώστας θα μοιραστούν με τους παλιούς και νέους τους φίλους τα κλασσικά και αγαπημένα τους τραγούδια: "Χειμωνιάτικα μπαρ", "Χρώματα", "Μια γυναίκα μόνο ξέρει", "Είσαι ότι έχω", "Παραισθήσεις", "Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα", "Τα Λόγια Κομμάτια", το νέο τους τραγούδι "Κεντρική ιδέα… να ’μαστε μαζί" και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική τους πορεία καθώς και μουσικές εκπλήξεις! Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, Βαγγέλης Κρίθαρης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Αιγινίτης στα τύμπανα και στα φωνητικά.

LIFOTEAM 14.5.2016 | 00:00

Σε αυτή τη μουσική παράσταση - γιορτή, o Nίκος και ο Kώστας θα μοιραστούν με τους παλιούς και νέους τους φίλους τα κλασσικά και αγαπημένα τους τραγούδια: "Χειμωνιάτικα μπαρ", "Χρώματα", "Μια γυναίκα μόνο ξέρει", "Είσαι ότι έχω", "Παραισθήσεις", "Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα", "Τα Λόγια Κομμάτια", το νέο τους τραγούδι "Κεντρική ιδέα... να 'μαστε μαζί" και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική τους πορεία. 

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, Βαγγέλης Κρίθαρης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Αιγινίτης στα τύμπανα και στα φωνητικά. 

Φιλική συμμετοχή:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου,

Μιχάλης Μυτακίδης - B.D.Foxmoor (Active member),
Μαίρη Μπρόζη, Ευτυχία Μητρίτσα και Σπύρος Μακρής

ΠΟΤΕ14/05/2016 - 14/05/2016
ΠΟΥΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Οδηγός Μουσικής