Ώρα για Schweppes με γεύση Mojito!

Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε δροσερά κοκτέιλ με ή χωρίς αλκοόλ.

Newsroom 20.7.2015 | 14:38

Ώρα για Schweppes με γεύση Mojito!

 

Όταν ήμασταν παιδιά κάθε καλοκαίρι μετρούσαμε πόσα μπάνια έχουμε κάνει και πόσα παγωτά έχουμε φάει. Οκ, μπορεί να μεγαλώσαμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χάσαμε τον ενθουσιασμό μας. Απλά αλλάξαμε τη γεύση που κάνει το καλοκαίρι ξεχωριστό. Τώρα, αντί να μετράμε εμείς, το καλοκαίρι αρχίζει να μετράει για εμάς από εκείνη τη στιγμή που θα βρεθούμε με ένα cocktail στα χέρια μας, έτοιμο να μας παρασύρει σε μία απόλυτη εμπειρία καλοκαιριού... αποκλειστικά για μεγάλους!

 

Φέτος, αυτή η εμπειρία θα έχει μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γεύση αφού ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε και στην Ελλάδα όλη τη σειρά από τα κορυφαία mixers της Schweppes, που για μεγάλη μας χαρά, πρόσφατα πρόσθεσαν στην οικογένεια τους το νέο Schweppes με γεύση Μοjito.

 

Separating Men from Boys and Women from Girls

 

Τα εκκεντρικά και πρωτότυπα αναψυκτικά των Schweppes που μετράνε ήδη 232 χρόνια ιστορίας κι απόλαυσης καθιερώθηκαν τόσο για την ίδια τους τη γεύση όσο και για τον «χαρακτήρα τους» αφού επάξια πρεσβεύουν μία ώριμη επιλογή για ενήλικες.

 

Η κλασική τους σειρά αποτελείται από τα τέσσερα κορυφαία mixers: bitter lemon, ginger ale, soda water, Indian tonic τα οποία μπορεί κανείς να τα απολαύσει τόσο μόνα τους όσο και ως ένα δροσερό αναψυκτικό συνδυασμό με βότανα ή αλκοολούχα ποτά.

 

Αυτό όμως που φέτος το καλοκαίρι έχει ήδη κερδίσει την καρδιά μας είναι το νέο Schweppes με γεύση Mojito! Ένα cocktail χωρίς αλκοόλ – ή αλλιώς mocktail – για κάθε στιγμή του καλοκαιριού! Σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, το launching spot μας βάζει κατευθείαν στο κλίμα

 

 

 

Η Schweppes επέλεξε και ανάμειξε για εμάς τα πιο εκλεκτά συστατικά για να μας προσφέρει τη δυνατότητα να γευτούμε ένα απολαυστικό cocktail, χωρίς όμως να μας περιορίζει. Τo πρωτοποριακό αναψυκτικό Schweppes με γεύση Μojito είναι ready to drink αλλά μπορούμε και να το απολαύσουμε με ή χωρίς αλκοόλ, σε συνδυασμό με εξεζητημένα υλικά δημιουργώντας απολαυστικά παγωμένα cocktails και mocktails. Εμείς ήδη εμπνευστήκαμε, πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τις παρακάτω συνταγές:

 

Virgin Mojito


Υλικά:
20ml Lime juice
10ml lime syrup
8 φύλλα δυόσμου

Top Up Schweppes mojito

 

Γαρνιτούρα:
Κορυφή δυόσμου και lime wedge


Εκτέλεση:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μέσα στο ποτήρι και αναδεύουμε ελαφρώς

 

Mojito with alcohol

(Απολαύστε Υπεύθυνα)


Υλικά:
60ml Brugal extra dry rum
20 ml lime juice
10 ml sugar syrup
8 φύλλα δυόσμου

Top Up Schweppes mojito


Γαρνιτούρα
Κορυφή δυόσμου και lime wedge


Εκτέλεση:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μέσα στο ποτήρι και αναδεύουμε ελαφρώς

 

Extra Tips
Προσθέστε την καλύτερη σας διάθεση και απολαύστε το μόνοι ή με παρέα, στη βεράντα ή σε κάποιο beach bar.

 

Η Schweppes και το νέο mixer της με γεύση Mojito μας προσκαλούν φέτος να δώσουμε μία άλλη γεύση στο καλοκαίρι μας και να κάνουμε την κάθε στιγμή μοναδική. Και η πρόσκληση από ότι φαίνεται θα έχει για αποδέκτες όλους εμάς που αναζητάμε κάτι διαφορετικό.