Ο Tom Odell έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο 26χρονος δημιουργός του “Another Love” θα εμφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Newsroom 19.7.2017 | 13:51

 

Είναι μόλις 26 χρονών και ήδη μετρά δύο ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκατομμύρια πωλήσεις και views των τραγουδιών του, υποψηφιότητες και βραβεύσεις σε σημαντικούς μουσικούς θεσμούς, sold out συναυλίες και εμφανίσεις σε μεγάλα festival, όπως το Glastonbury. Τον ακούσαμε πρώτη φορά πριν πέντε χρόνια, το 2012, όταν κυκλοφόρησε το EP "Another Love" (150.000.000 views στο youtube). Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο 26χρονος Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα εμφανιστεί ζωντανά για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό, στη σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

 

O Tom Odell ξεκίνησε να γράφει μουσική στα 13 αλλά ντρεπόταν γι’ αυτό και του πήρε χρόνο να το αποδεχθεί ως κομμάτι της προσωπικότητάς του. Τον «ανακάλυψε» η Lilly Alen και τον έβαλε να υπογράψει στην εταιρία της εν μια νυκτί, σχολιάζοντας πως ανακάλυψε το «αντίπαλο δέος της Adele» και ότι η ενέργεια του πάνω στη σκηνή της θυμίζει τον David Bowie.

 

Αυτό το αγόρι που μεγάλωσε με τα τραγούδια του Elton John, αγαπά τον κινηματογράφο, φτιάχνει ιστορίες μέσα στο κεφάλι του, ταξιδεύει στον κόσμο, λατρεύει τις big bands και τον Gershwin, oμολογεί ότι πάσχει από σύνδρομο αδυναμίας δέσμευσης και δηλώνει ότι αντλεί την έμπνευση του από τις προσωπικές του σχέσεις και τη μοναχικότητα. Τον Φεβρουάριο του 2013 έγινε ο πρώτος άνδρας καλλιτέχνης που κέρδισε το BRITs' Critics' Choice Award – βραβείο που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν κερδίσει μόνο γυναίκες, μεταξύ αυτών η Adele και η Florence and the Machine.

 

Ως επιρροές του αναφέρει τους: David Bowie, Jeff Buckley, Bob Dylan, Arthur Russell, Leonard Cohen, Leon Russell, Billy Joel, Randy Newman, Tom Waits, Rodríguez και Bruce Springsteen και δηλώνει οπαδός των Arcade Fire, Adele, James Blake, Cat Power, Blur, Beach House, Radiohead, Coldplay και Ben Folds.

 

 

 

Τιμές εισιτηρίων

Στην έναρξη προπώλησης η τιμή θα είναι 23 ευρώ (early bird)
Στη συνέχεια της προπώλησης η τιμή θα γίνει 26 ευρώ
Στο Ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα διαμορφωθεί 29 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

 

Οδηγός Διασκέδαση