Ο Justin Timberlake θα τραγουδήσει ζωντανά στη φετινή Eurovision

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, σταρ διεθνούς βεληνεκούς θα εμφανιστεί ως καλεσμένος

LIFOTEAM 9.5.2016 | 18:21

 

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της Eurovision ότι ο φετινός διαγωνισμός θα έχει έναν σουπερστάρ καλεσμένο. Ο Justin Timberlake πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά στη Στοκχόλμη, στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού το Σάββατο 14 Μαΐου, για να ερμηνεύσει το νέο του single, Can't Stop The Feeling.

 

 

 

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που ένας σταρ διεθνούς βεληνεκούς θα εμφανιστεί ως guest χωρίς να διαγωνίζεται. «Είναι μια φανταστική ευκαιρία, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Justin Timberlake θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι στον διαγωνισμό. Η σημασία της εμφάνισής του είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού οι Σουηδοί μουσικοί Max Martin και Shellback έχουν συνυπογράψει και είναι συμπαραγωγοί του τραγουδιού, μαζί με τον Justin» δήλωσε ο Sven Stojanovic, παραγωγός της φετινής διοργάνωσης.

 

O 61ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στις 10 & 12 Μαΐου (ημιτελικοί) και στις 14 Μαΐου (τελικός) στο στάδιο Ericsson Globe της Στοκχόλμης. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, με το τραγούδι Utopian Land των Argo.