World Class Fine Drinking: H μεγάλη γιορτή του καλού ποτού συνεχίζεται σε 40 μπαρ της Αθήνας

Μερικά από τα καλύτερα μπαρ της πόλης συμμετέχουν με ειδικά μενού και εκδηλώσεις μέχρι τις 21 Ιουνίου

The LiFO team, 11.6.2018 | 16:50

Μετά τα κεντρικά events του τριημέρου "World Class Fine Drinking Athens" το αφιέρωμα στον κόσμο της δεξιοτεχνίας και του καλού ποτού συνεχίζεται σε 40 κορυφαία μπαρ της πόλης με εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν για δέκα ακόμα ημέρες.

 

Έως τις 21 Ιουνίου, 40 αθηναϊκά bar ετοιμάζουν ειδικά για την περίσταση Fine Drinking μενού και special happenings.

 

Στο όγδοο pop-up bar φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι bartenders, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, ένας ειδικός προσκεκλημένος από το φημισμένο Manhattan Bar Singapore και βραβευμένοι σεφ.

 

8 φαντασμαγορικά pop-up bar, World Class bartenders, σχεδιαστές, artists, chefs και city strollers, ανέδειξαν αυτή τη μοναδική γιορτή του καλού ποτού, όπου ένας περίτεχνος συνδυασμός τέχνης, κουλτούρας και δημιουργίας ενώθηκε με τον όμορφο και περίτεχνο κόσμο του fine drinking.

 

Η μεξικανική γιορτή στο pop-up bar της τεκίλας Don Julio με το εμβληματικό έργο του graffiti καλλιτέχνη, mister.achilles, ο βοτανικός κήπος που ανέδειξε τον φρέσκο χαρακτήρα του τζιν Tanqueray No. Ten και το bar του ρουμιού Zacapa Solera 23 που συνδυάστηκε ιδανικά με το εντυπωσιακό γλυπτό σοκολάτας ήταν μερικά από τα εντυπωσιακότερα pop-up bars.

 

Αυτά μαζί με το pop-up bar του ουίσκι Cardhu Single Malt, το εορταστικό και κομψό pop-up bar της βότκας CÎROC, το bar του blended ουίσκι Johnnie Walker Gold Label Reserve και των single malt whiskies - με επίκεντρο το πολύ ιδιαίτερο Talisker ουίσκι, παρουσίασαν διάφορες πτυχές της αστικής δεξιοτεχνίας μπροστά στα μάτια των Αθηναίων και επισκεπτών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το “World Class Fine Drinking Athens” καθώς και τα συνεργαζόμενα bar θα βρείτε στο https://www.facebook.com/worldclassgreece.