Καυτές καλοκαιρινές νύχτες με τον Τιμοτέ Σαλαμέ - Ιδού το πρώτο τρέιλερ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Hot Summer Nights» με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ

LIFOTEAM 12.4.2018 | 21:53

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με μια νέα «καλοκαιρινή» ταινία, που διαδραματίζεται στη δεκαετία του '80 και στην οποία υποδύεται έναν έφηβο που επισκέπτεται τη θεία του για διακοπές αλλά καταλήγει μπλεγμένος σε ερωτικά τρίγωνα και διακίνηση ναρκωτικών. 

 

Το πρώτο trailer της ταινίας «Hot Summer Nights» που μόλις κυκλοφόρησε δίνει μια μικρή γεύση από όσα θα κάνει και θα πάθει ο Ντάνιελ (Timothée Chalamet), ένας ντροπαλός και αδέξιος έφηβος που πηγαίνει χωρίς τη θέλησή του να περάσει το καλοκαίρι μαζί με την θεία του στο Cape Cod. Ενώ παλεύει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον γύρω του, γίνεται φίλος με τον Χάντερ (Alex Roe), γείτονά του και έμπορο ναρκωτικών και ερωτεύεται την αδερφή του (Maika Monroe). 

 

Κάπου εκεί αποφασίζει να βοηθήσει τον Χάντερ στο εμπόριο μαριχουάνας, ανακαλύπτοντας πως έχει ταλέντο σε αυτό και τα πάρτι, οι συμφωνίες και ο έρωτας μετατρέπονται σε έναν ζωντανό εφιάλτη για τον νεαρό Ντάνιελ. 

 

Καυτές καλοκαιρινές νύχτες με τον Τιμοτέ Σαλαμέ - Ιδού το πρώτο τρέιλερ

 

Η ταινία «Hot Summer Nights», σε σενάριο και σκηνοθεσία Elijah Bynum, αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Ιουλίου

 

Δείτε το trailer:

 

 
Οδηγός Σινεμά