Δασκάλα στις ΗΠΑ σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σκύλο της

Δασκάλα στις ΗΠΑ σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σκύλο της Facebook Twitter
6



Η Stephanie Mickles μια ειδικός συμπεριφοράς που συνεργαζόταν με τα σχολεία της Hartford County του Μέριλαντ των ΗΠΑ, είχε στις αρμοδιότητες της την ενασχόληση με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «αφύσικη ή διεστραμμένη σεξουαλική συμπεριφορά» από ένα σώμα ενόρκων, όπως αναφέρει το Αμερικάνικο δίκτυο WMAR-TV. Η ετυμηγορία δεν περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες, αλλά υπονοεί ότι η γυναίκα ήρθε σε σεξουαλική επαφή με ένα σκυλί. Τα στοιχεία εναντίον της σαρανταπεντάχρονης, περιλαμβάνουν και φωτογραφίες. Οι  "πράξεις" σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν τον Αύγουστο του 2008.

Στην πολιτεία του Μέριλαντ, η κτηνοβασία θεωρείται πταίσμα και τιμωρείται με  φυλάκιση μέχρι και δέκα ετών και πρόστιμo $1000. Οι ερευνητές της αστυνομίας δήλωσαν ότι έψαχναν για κάτι άλλο στο σπίτι όταν ανακάλυψαν τις φωτογραφίες που κρατούσε κρυμμένες η δασκάλα.

Από τότε που έλαβε χώρα το συμβάν η δασκάλα βρίσκεται σε άδεια άνευ απολαβών,  ενώ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση $5000.

Ο σκύλος μένει ακόμα με την οικογένεια της δασκάλας, στο σπίτι της στο Μέριλαντ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
1) Έψαχναν για κάτι άλλο όταν ανακάλυψαν τις φωτογραφίες που την έδειχναν να κάνει σεξ με το σκύλο της. -Θέλουμε φωτό της φάτσας των ερευνητών. 2) Ο σκύλος μένει ακόμα με την οικογένεια της δασκάλας, στο σπίτι της στο Μέριλαντ. -Πού είναι η πρόνοια???