Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter
3

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι η φωτογραφική στο iPhone είναι εξαιρετική,   αλλά είναι και τόσο δημοφιλής, που έχει ξεκινήσει ένα ολόκληρο κίνημα. Οι «iPhonographers» δεν χρησιμοποιούν μόνο την κάμερα, αλλά και μια στρατιά από εφαρμογές για την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό των φωτογραφιών τους. Είναι τόσες πολλές που κυκλοφορούν, αλλά αυτές που ακολουθούν είναι από τις καλύτερες.

KitCam

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


H πρώτη εφαρμογή που θα δούμε είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την έκθεση στο φως, την ισορροπία του λευκού, τους φακούς και το φιλμ, προτού βγάλετε την φωτογραφία. Διαθέτει επίσης βολικά χαρακτηριστικά, όπως μεταξύ άλλων, χρονοδιακόπτη και δυνατότητα στοπ καρέ. Κοστίζει €0,89.

Photoforge2

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


Το Photoforge2 είναι μια εξαιρετική επιλογή, γεμάτη με εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Το πιο αξιοσημείωτο είναι  η δυνατότητα συνδυασμού πολλών στρωμάτων και φίλτρων. Προσφέρει επίσης επιλογές για τη ρύθμιση των καμπύλων και των επιπέδων, της ισορροπίας των χρωμάτων, του λευκού και μείωση θορύβου. Με €3,59 γίνεται δική σας από το Αpp Store.

VSCO CAM

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


Tα πολύπλοκα και εξελιγμένα εργαλεία είναι τέλεια, αλλά μερικές φορές θέλει κανείς κάτι εύκολο και απλό αλλά ταυτόχρονα τέλειο- σαν το VSCO CAM. Αυτό το διαμάντι εκτός από το όμορφο design του είναι μια κάλυψη όλων των βασικών αναγκών για την επεξεργασία μιας φωτογραφίας με €0,89.

Facetune

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


Aν βγάζετε πορτρέτα με τη φωτογραφική του iPhone, το Facetune πρέπει να είναι σίγουρα στις επιλογές σας - έχει τα πάντα, από διόρθωση ελαττωμάτων, εξομάλυνση του δέρματος, ακόμα και αλλαγή του σχήματος του προσώπου! όλα αυτά με €2,69.

Fuzel Pro

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


Τα κολάζ είναι ένας καλός τρόπος να δείξει κανείς πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα ή να πει μια ιστορία. Υπάρχουν πολλές επιλογές για κολάζ στο App Store αλλά το Fuzel Pro έχει και ωραίο σχεδιασμό και σου δίνει το περιθώριο να επιλέξεις εσύ το πως θα είναι στημένο το κολάζ σου, με €1,79.

Photolettering

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


Μερικές φορές μετά που έχετε τελειώσει το βασικό editing, συνειδητοποιείτε ότι η φωτογραφία θα ήτανε τέλεια για πόστερ. Με το Photolettering μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τις προεγκατεστημένες γραμματοσειρές  που διαθέτει. Και το κυριότερο: είναι δωρεάν!

Instagram

Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhonographers Facebook Twitter


Δεν θα έμενε έξω από τη λίστα το Instagram! Αν και πολλoί θα ήθελαν κάποιες αλλαγές… ειδικά του περιορισμού σε αποκλειστικά τετράγωνες φωτογραφίες… Ναι, μπορεί να υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με πιάτα και κατοικίδια, αλλά είναι και αρκετές καταπληκτικές φωτογραφίες που μοιράζονται επίσης. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμη, είναι δωρεάν.



[via]

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Camera+ για επεξεργασία και εφέEyeEm για εφέ και socialisingPhotoToaster για επεξεργασία και εφέLemeLeme για εφέ και socialisingLabelbox για trendy ταμπελίτσες επάνω στις φωτοPicFrame για καδράρισμα πολλών φώτο σε μία...they are all great and popular appsκαι είναι: "iPhoneographer", όχι iPhonographer
Φυσικά και έχουμε παράπονο από το Instagram όχι μόνο τον περιορισμό για τις τετράγωνες φωτογραφίες, αλλά και όλα αυτά τα νομικά θέματα που προέκυψαν με την εξαγορά του από το facebook. Γι αυτό πολύς κόσμος κατέβασε το κατά πολύ πιο εξελιγμένο του Instagram, το EyeEm. Επίσης παραλήφθηκε και το Hipstamatic, πολύ αγαπημένη εφαρμογή των iPhonographers καθώς και τα Snapseed και Camera!