Αν βρεις εσύ τον εαυτό σου, θα ησυχάσουμε όλοι.

Αν βρεις εσύ τον εαυτό σου, θα ησυχάσουμε όλοι. Facebook Twitter
2

Πρέπει να ζείτε μέσα στην βαθιά δυστυχία. Το χειρότερο είναι ότι έχετε συνηθίσει μέσα σε αυτήν. Μπορεί και να μη μάθατε ποτέ πώς είναι να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος. Πραγματικά ο εαυτός σου.

Για να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου, πρέπει να σου συμβεί ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ πράγμα. Αγάπη.

Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρεις, αλλά κόψε τον λαιμό σου να το κάνεις. Ξεκίνα αγαπώντας τη βλακεία σου, ξεκίνα φεύγοντας από το σπίτι της μάνας σου, ψάξε να βρεις τον έρωτα, αλλά για όνομα του όποιου θεού, έλα κάπως σε επαφή με αυτό το συναίσθημα.

Είναι θέμα επιλογής. Για σας, τους αρρώστους, γιατί άρρωστοι είστε, το μίσος και η αγάπη είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος το οποίο βλέπετε από τη λάθος μεριά. Αν θέλεις να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, θα επιλέξεις την Αγάπη. Αν θέλεις να είσαι ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΑΡΞΗ θα αφεθείς στο Μίσος.

Διότι για να κάνετε αυτά που κάνετε έχετε αφεθεί στο μίσος. Ή που έτσι σας μάθανε ή που δεν σας αγάπησε κανένας όπως έπρεπε, ατυχία και στις δυο περιπτώσεις, αλλά πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία.

Πώς να σας το εξηγήσει κανείς, κρίνω κάποιον σημαίνει κρίνω εμένα. Φοβάμαι κάποιον σημαίνει φοβάμαι εμένα. ΜΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ σημαίνει ΜΙΣΩ ΕΜΕΝΑ.

Δεν μ' αγαπούσε η μανούλα, δεν έμαθα να αγαπάω κι εγώ.

Το καταλάβατε;

Κι εσείς άνθρωποι είστε. Κάπου μέσα σας στριμωγμένο στο μείον άπειρο, χιλιοτσαλαπατημένο και πιθανώς ετοιμοθάνατο, υπάρχει το πραγματικό εγώ σας, που όπως και κάθε ανθρωπίνου πλάσματος, το μόνο που θέλει είναι να πάρει και να δώσει αγάπη.

Δεν θα σας κρίνω, απλά θα σας ρωτήσω. ΤΙ κερδίζετε από όλο αυτό; Τι σας δίνει πια αυτό το μίσος; Δεν σας προβληματίζει που οι περισσότερες θρησκείες στο κόσμο και σύσσωμη η παγκόσμια πνευματική διανόηση κηρύττει την αγάπη;

Τόσο πιο έξυπνοι είστε ρε παιδί μου;

Προβληματιστείτε λίγο ρε γαμώτο, δεν γίνεται. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

Σε όποιον φασίστα κυκλοφορεί εκεί έξω. Ομοφοβικό, ρατσιστή, ό,τι να'ναι. Αν σταματήσουμε να τους βρίζουμε, μπορεί να καταλάβουν ότι ο δρόμος που έχουν πάρει οδηγεί απλά στα σκατά.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια