Στα έδρανα της Αριστεράς σήμερα κάθεται αυτός ο άνθρωπος...

Facebook Twitter
16

Το είδαμε στο fb του Χρήστου Χωμενίδη που σχολίασε

Στα έδρανα της Αριστεράς όπου κάθονταν κάποτε ο Ηλίας Ηλίου, ο Γιάννης Πασσαλίδης, ο Λεωνίδας Κύρκος, σήμερα κάθεται αυτός ο άνθρωπος...

 

==

 

Αμηχανία στη Βουλή- Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε για τον Νάκο: Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα

 

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Στάθα, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Θανάση Νάκου.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς είπε στους δημοσιογράφους . «Λυπόμαστε. Ολοι θα πεθάνουμε μια μέρα»...

Πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή που προκάλεσε σάλο όταν αποκάλεσε κουτσό τον Σόιμπλε. Είχε πει χαρακτηριστικά:

«Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά. Εκεί που περίμενα ότι οι πολιτικές θα την βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές... θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει».

Πηγή

 

It's Viral
16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Μάλιστα...ένα άλλο ρεπορτάζ που διάβασα λέει:"Ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς είπε από του βήματος της Βουλής: «Ενα πράγμα είναι σίγουρο στη ζωή, ότι κάποια μέρα όλοι θα πεθάνουμε»...Βεβαίως μόλις προηγουμένως ο ίδιος είχε εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τη οικογένεια τού συναδέλφου του βουλευτή."Μπορείτε να μου εξηγήσετε που είναι το παράξενο-παράλογο και μαζευτήκαν όλοι σαν τις μέλισσες εδώ να κράξουν????
Μάλιστα......'Ο,τι νάναι.Πάντως.μου φαίνεται περισσότερο σαν κατευθυνόμενη λασπολογία γιατί είναι εύκολος στόχος,εξαιτίας αυτού που είπε περί Σόιμπλε.
Άμα δεν έχεις να πεις κάτι καλό, μην πεις τίποτα. Δεν του ζήτησαν να ρίξει μαύρο κλάμα, ούτε να κάνει τον στενοχωρημένο. Πέθανε ένας άνθρωπος, ας μην πει τίποτα, η σιωπή είναι καλύτερη από τον κυνισμό σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πάλι καλά που ο τίτλος της στήλης είναι "The espressionists", βέβαια και πάλι δεν παύει να είναι ηλίθιο το άρθρο και θεωρώ πως είναι πολύ άκυρη η προσπάθεια ανάδειξης αυτού του ατόμου ως μη αριστερού στην αρχή του άρθρου σας. Δεν γνωρίζω το έργο του κυρίου, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά έκανε ένα από τα λίγα ταμπού που συνεχίζουν να υπάρχουν σε αυτήν την χώρα. Γιατί πέθανε κάποιος που είχε κάποια εξουσία ή κάποια δημοσιότητα πρέπει να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ δηλαδή?? Άνθρωποι πεθαίνουν, έτσι είναι η ζωή, συλληπητήρια στην οικογένεια του και συνεχίζουμε κανονικά την ζωή μας. Και αυτά τα λέω εγώ που γενικά έχω πολύ αριστερές απόψεις(φίλοι με θεωρούν ακραίο μερικές φορές)... Ο κυνισμός είναι καλύτερος από τον ψευτόσυναισθηματισμό κατά την γνώμη μου!
Μπορεί να είναι ηλίθιος, αλλά αδυνατώ να καταλάβω που είναι το ζήτημα όταν σε μία ιδιωτική κουβέντα (νομίζω ότι ακόμη και σήμερα οι δημοσιογράφοι λογίζονται ως ανθρώπινα όντα) ο συγκεκριμένος είπε αυτά που αρκετοί από εμάς λέμε, με φιλοσοφική διάθεση σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά και παραπλήσια όπως όλοι εκεί θα καταλήξουμε κτλ. Τώρα για το Χωμενίδη, μην τρελαθούμε. Το να είσαι υπερασπιστής του Βενιζέλου τα λέει όλα. Ελεος...
[...]Οσο για το Σταθά ήταν χοντρό πριν περάσουν 2 ώρες από το θάνατο του ανθρώπου να βρει να πει αυτό. Ομως το τακτ και η ευπρέπεια δεν αποκτώνται με το βουλευτιλίκι.
To παρακάτω είναι σχόλιο αναγνώστη του site iefimerida, προφανώς ευαίσθητου δεξιού, από το οποίο το LIFO πήρε την πληροφορία για τη δήλωση του Σταθά: {Και στα δικά σου σύντροφε. Στα πραγματικά μιλάω γιατί στα πολιτικά αυτοκτονήσατε ήδη}.
Γιατί τι θα έκαναν οι αριστεροί Ηλιού, Πασαλίδης, Κύρκος που δεν έκανε ο Σταθάς. Τη λύπη του εξέφρασε ο άνθρωπος και είπε μια αλήθεια. Μήπως πιστεύετε ότι όσοι εξέφρασαν την "οδύνη¨" τους πόνεσαν στα αλήθεια τον εκλιπόντα μηδέ του Τσίπρα εξαιρουμένου; Όσο για τον Σόϊμπλε είχε το θάρρος να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Λυπάμαι, αλλά θεωρώ εντελώς άτοπο τον τίτλο του θέματος. Επειδή είναι Αριστερός (όσο Αριστερά χαρακτηρίζεται ο Σύριζα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..)σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι και άνθρωπος; Αν εξαιρέσω τους χρυσαυγίτες που-δυστυχώς-περιμένω ν' ακούσω (ότι κάνουν και λένε) κάθε απάνθρωπη ακρότητα, από κει κι έπειτα η οποιαδήποτε κομματική ιδεολογία δεν προεξοφλεί σώνει και ντε την ύπαρξη ή ανυπαρξία ηθικής. Ήταν ένα κακό σχόλιο, από ακόμα έναν άχρηστο πολιτικό.μέχρι εκεί..