ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αδειάζουν τα ράφια στην Κύπρο

Αδειάζουν τα ράφια στην Κύπρο Facebook Twitter
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ [Empty_supermarket_shelves_before_Hurricane_Sandy_Montgomery_NY] που λανθασμένα βάλαμε, αρχικά, χωρίς επεξηγηματική λεζάντα που να δηλώνει συγκεκριμένα ότι είναι φωτο αρχείου. Ζητούμε συγγνώμη.
41

ΑΠΟ ΤΟ News24 THΣ ΚΥΠΡΟΥ

Άδεια κινδυνεύουν να μείνουν τα ράφια των υπεραγορών στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Υπεραγορών Αντρέα Χατζηαδάμου.  Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηαδάμου είπε πως τα αποθέματα των υπεραγορών αρκούν για ακόμα δύο τρεις ημέρες, προσθέτοντας πως αν δεν εξευρεθεί λύση και οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από τις 7 το πρωί έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας για να πάρει τρόφιμα, αφού λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Κύπρο και της εκτεταμένης κλεισίματος των Τραπεζών, αρκετά άτομα δεν μπορούν να αποσύρουν χρήματα.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το απόγευμα θα προσφερθεί βοήθεια σε τρόφιμα σε περίπου 1.200 οικογένειες, δικαιούχους και μη ενώ αρκετές εταιρείες και ιδρύματα έχουν επικοινωνήσει με το Δημαρχείο προκειμένου να προσφέρουν τρόφιμα για να δοθούν στον κόσμο που τα έχει ανάγκη.

41

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των LGBTQ+, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο
NEWSROOM
Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ