Η Maisie Williams μόλις αποκάλυψε τον μήνα που θα προβληθεί η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»

Η Maisie Williams μόλις αποκάλυψε τον μήνα που θα προβληθεί η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» Facebook Twitter
1

Η Maisie Williams φαίνεται πως αποκάλυψε ποιο μήνα θα κάνει πρεμιέρα η όγδοη και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» μέσα στο 2019.

Σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα Metro, η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται την Arya Stark στην σειρά, είπε πως τα γυρίσματα της όγδοης σεζόν θα ολοκληρωθούν προς το τέλος του 2018 και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή τον Απρίλιο του 2019. 

«Ολοκληρώνουμε την παραγωγή τον Δεκέμβριο και το πρώτο επεισόδιο θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο. Αυτό σημαίνει τέσσερις μήνες μέχρι την κυκλοφορία αυτών των τεράστιων επεισοδίων. Υπάρχει πολλή δουλειά μέχρι το τελικό edit. Δεν θέλουμε να βιαστούμε καθόλου με αυτή τη σεζόν. Το χρωστάμε στο κοινό μας και τους fan μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτή την τελευταία σεζόν», είπε η Williams. 

Η αλήθεια είναι πως μια τηλεοπτική επιστροφή προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2019 ακούγεται απολύτως λογική, καθώς το HBO έκανε πρεμιέρα στις έξι από τις προηγούμενες επτά σεζόν τον Απρίλιο ή την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. 

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM