Η Ελένη με το που ξύπνησε έβαλε στο facebook φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αντώνη****

Η Ελένη με το που ξύπνησε έβαλε στο facebook φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αντώνη**** Facebook Twitter
5

Σάββατο 9:00 το πρωί και η Ελένη με το που ξύπνησε έβαλε στο facebook φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αντώνη. Γαλάζια γραβάτα και ιβουάρ νυφικό ψυχρός, αλλά ιδανικός συνδυασμός κατά τη γνώμη της για να προκαλέσει πολικές θερμοκρασίες στα χαμόγελα των ανύπαντρων ακόμα φίλων της.


Στις 9:30 τσεκάρει τα like της και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι που τελικά τα κατάφερε και δεν έμεινε στο ράφι. Μόνο δέκα like και είναι κομπλέ, ζήλεια ψώρα στους υπόλοιπους όχι όμως τόση ψώρα όσο και ο χρόνος που της πήρε για να εντοπίσει τον κατάλληλο χρωματικό συνδυασμό μεταξύ γραβάτας, νυφικού και παπουτσιού.


Στις 11:00 έγινε μέλος σε σελίδες όπως «Ελληνίδες Μαμάδες», «Μαμά δες... Μπαμπά δες», «Μαμάδες του κόσμου ενωθείτε» κι άλλα παρόμοια...


Κάπου στις 12:00 δήλωσε ότι νιώθει ευτυχία μαζί με μπέμπη που έκανε τα πρώτα του κακάκια αφήνοντας έτσι μια εσάνς ευωδίας σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως ήταν αναμενόμενο το post προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση σε όλους όσοι εκείνη την ώρα φωτογράφιζαν puncakes με μύρτιλα και γκότζι μπέρι ως brunch επιλογή για το καθημερινό timeline τους.

Η Ελένη μετά από μια ώρα σε μήνυμα SOS θα προειδοποιήσει τη μαμαδίστικη διαδικτυακή κοινότητα ότι παιδόφιλοι χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών τους που βρίσκουν μέσω facebook. Στις 10:00 θα taggarei το γαλανομάτικο μωρό της σε οικογενειακή φωτογραφία κι ας ξέρει καλά πως η πράξη της έρχεται σε μεγάλη αντίφαση με την προηγούμενη ανάρτηση της.


Στις 12:00 με την μόλις δίχρονη συζυγική εμπειρία συσσωρευμένη σε ένα αστραφτερό μονόπετρο στον παράμεσο του δεξιού χεριού της, θα κάνει παραινετικό comment «ξενύχτα τώρα που μπορείς» σε χθεσινό check in ελεύθερης φίλης της.


Στις 3.00 σε γνωστό forum για ελληνίδες μαμάδες θα δώσει επιστημονική διάλεξη με θέμα «ρεψιματάκια, κολικοί, μυξούλες όλα όσα πρέπει να ξέρει μια σωστή μαμά». Η Ελένη εκτός από καλή σύζυγος, μάνα και νοικοκυρά είναι επίσης food blogger, ξέρει καλά πως η κοινότητα του facebook είναι τόσο αδηφάγα που εκτός από την τέλεια συνταγή της γιαγιάς της για τα γεμιστά, θέλει πολλές μεζούρες ευτυχίας μέχρι να ογκώσει.


Κάπως έτσι, σε μια προσπάθεια να βαρυστομαχιάσει και η ίδια θα αφιερώσει στον ηλεκτρονικό τοίχο του Αντώνη το τραγούδι που χόρεψαν μαζί στην τελετή του γάμου τους.


Η ώρα πήγε 7.00 ο Αντώνης κάθεται δίπλα στη γυναίκα του με το λάπτοπ αγκαλιά, στην πραγματικότητα θέλει να αγκαλιάσει την ίδια, αλλά με τα χέρια της να είναι αγκιστρωμένα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, αποφασίζει πως είναι προτιμότερο να αγαπηθούν διαδικτυακά.


Τα emoticons με τις καρδούλες παίρνουν φωτιά, οι μουσικές τους αφιερώσεις θυμίζουν κάτι από τις chillout συλλογές του combat disc club και οι όρκοι αγάπης τους μας κάνουν μάρτυρες διαπίστωσης αυτών αλλά και μάρτυρες με τη βασανιστική έννοια του όρου.


Η Ελένη μετά από μια ώρα σε μήνυμα SOS θα προειδοποιήσει τη μαμαδίστικη διαδικτυακή κοινότητα ότι παιδόφιλοι χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών τους που βρίσκουν μέσω facebook. Στις 10:00 θα taggarei το γαλανομάτικο μωρό της σε οικογενειακή φωτογραφία κι ας ξέρει καλά πως η πράξη της έρχεται σε μεγάλη αντίφαση με την προηγούμενη ανάρτηση της. Τα γαλανά μάτια του παιδιού της θυμίζουν αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα και στο βωμό του θαυμασμού τους διεκδικεί χωρίς δεύτερη σκέψη το δικαίωμα της αυτοαναίρεσης.


Η ώρα πήγε 12.00 τα μεσάνυχτα και η Ελένη ως σύγχρονη σταχτοπούτα του facebook άφησε πίσω το λάπτοπ και το ιβουάρ παπούτσι του γάμου της. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας αισθάνθηκε πραγματικά ευτυχισμένη ενώ κάποιες άλλες προσποιήθηκε πως είναι ευτυχισμένη. Εξάλλου, και η ίδια ξέρει καλά πως και οι τύποι με τα γκότζι μπέρι ακριβώς το ίδιο κάνουν.


Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αγάπησε πολύ τον άντρα της, το παιδί της και ακόμα περισσότερο τους followers στα social media. Tώρα, στην αγκαλιά του Μορφέα ήρθε η ώρα να αγαπήσει και λίγο τον εαυτό της.


Είναι η στιγμή που δύο αρρενωποί άντρες ο Πάρης και ο Μενέλαος θα έκαναν τα πάντα για να τις φορέσουν το ιβουάρ γοβάκι του γάμου της αποκαλώντας την απλά ΩΡΑΙΑ!

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια