Τι διαφορά έχει αυτή η exclusive τράπεζα αίματος απ' την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής;

Facebook Twitter
11

Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης

 

 

 

Από το σάιτ του ΠΑΜΕ: 

 

 

 

It's Viral
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Για το "επικίνδυνοι":- Σιχαίνομαι κάθε χρυσαύγουλο και κάθε βλαχαδερό μπασκίνα από τη Βέροια που σαπίζει δεμένους κρατούμενους.- Δούλεψα για να σπουδάσω, δε χρησιμοποίησα ποτέ γαλαζοπρασινοκόκκινο βύσμα/μέσο και δεν είχα ποτέ συναλλαγές με το δημόσιο.- Συμμετέχω σε ΚΑΘΕ απεργία στη δουλειά μου (ιδιωτικός υπάλληλος) ακόμα κι αν αφορά διεκδίκηση/διατήρηση παροχών σε άλλους (π.χ. γονείς - εγώ δεν έχω παιδιά) και έχω κάνει "μακιγιάζ" με riopan στη σταδίου/πανεπιστημίου (όχι βέβαια στο μπλοκ του ΠΑΜΕ).- Έχω δώσει αίμα χωρίς να με ενδιαφέρει σε ποιό ΑΝΘΡΩΠΟ θα καταλήξει, ασχέτως τάξης/φυλής/θρησκείας/ιδεολογίας.Το γεγονός πως βλέπω μια απογοητευτική μπαρούφα και τη σχολιάζω δε με κάνει επικίνδυνο.Επικίνδυνοι είναι οι ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ που δεν είναι ελεύθεροι να αναγνωρίσουν μια μπαρούφα όταν έρχεται από το "κόμμα" ή τον "αρχηγό" (αλά ΧΑ) και προσπαθούν να αποδείξουν ότι όποιος σχολιάζει τα χάλια τους μόλις ήρθε από κερκίδα σε στάδιο του Βερολίνου όπου χειροκροτούσε το Χίτλερ. Επίσης οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ που απλά παπαροφιλοσοφούν για δείξουν πρόσωπο (ούτε προς τα δω πάω).Δεν ανήκω σε καμία κατηγορία από τις παραπάνω. Οπότε πες μου γιατί ακριβώς είμαι επικίνδυνος.....περιμένω.....
Για το "ηλίθιοι":- Απάντησε μου σε 2 έστω από αυτά τα 4-5 πράγματα που έγραψα πιο πριν με λογικό επιχείρημα.- Κάποιος που χωρίς να μπορεί να ψελλίσει ούτε μια πρόταση με νόημα και απλά πετάει μπινιλίκια είναι πολύ εύκολη πίστα και σίγουρα πιο κοντά στο "ΗΛΙΘΙΟΣ". Ακόμα κι ένας Κρο-μανιόν δίπλα στη φωτιά ίσως θα μπορούσε να με βρίσει και να με απειλεί με το κόκκαλο για να το βουλώσω.Οπότε, δικαιολόγησε γιατί αυτά που γράφω είναι τόσο ηλίθια (οπότε ίσως κι εγώ) αλλιώς ξέχνα ότι έγραψα και συνεχίζουμε με επιχειρήματα που καταλαβαίνεις:- ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ- ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ
Για το ¨ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ:- Γιατί αλλιώς τι? Δε θα πάει ο κόσμος να δώσει αίμα για την τάξη του και θα αδειάσουν οι δημόσιες τράπεζες αίματος?- Θα μας στείλει το Κόμμα εξορία στη Σιβηρία? Άστο έχει φροντίσει ο Σαμαράς και τα τσιράκια να κρυώνουμε μια χαρά και στους Αμπελόκηπους.Και για να το κλείνω: το ότι κράζω μια ανόητη αφίσα του ΠΑΜΕ δε σημαίνει πως είμαι χρυσαύγουλο ή πίνω τσιπουράκια με τον Κορκωνεά.Καταλαβαίνω πως αυτό μπλοκάρει το σοβιετικό software του εγκεφάλου μερικών και ενώ έχει βγει στόχαστρο terminator με ένδειξη "φασίστας", τώρα χτυπάει ERROR,ERROR,ERROR, αλλά λυπάμαι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΥΓ1: Τα στρατιωτικά εμβατήρια είναι το ίδιο βασανιστήριο για τα αυτιά και τη νοημοσύνη μου με τους Going Trough. Με πιάνουν τα προβατα ε?ΥΓ2: Αν είναι να με βρίσεις καλύτερα κουλουριάσου στην ντουζιέρα και κλάψε με το νερό να τρέχει πάνω σου, αλλιώς μπορούμε να κάνουμε το thread απομαγνητοφωνημένη κασέτα του Λέντη χωρίς λόγο (δεν ψήνομαι).
"Καμμία διαφορά"..είναι η απάντηση στην ερώτηση του άρθρου.Λεκτικά τουλάχιστον και εννοιολογικά, σε καμμία περίπτωση η πρόσκληση για αιμοδοσία του ΠΑΜΕ δεν αφορά στην κάλυψη ανάγκης του οποιουδήποτε που δεν ανήκει στην λεγόμενη "τάξη μας".Άσχετο αν η διαδικασία διοργάνωσης αιμοδοσίας λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που αφορά στους πάντες.
Μάλλον δεν ξέρετε ούτε να διαβάζετε, ούτε πώς γίνεται η αιμοδοσία. Το "διαθέτουμε το αίμα μας για τις ανάγκες της τάξης μας" δεν έχει καμία σχέση με το "αίμα μονο για έλληνες". Όταν ένας φορέας διοργανώνει αιμοδοσία, το αίμα πάει στα νοσοκομεία και οι ΓΙΑΤΡΟΙ αποφασίζουν ποιος θα το πάρει!!! ΔΕΝ είναι αποφαση του φορέα που το συνέλεξε!! Το "αίμα για τη τάξη μας" είναι απλούστατα ένα σύνθημα. Είναι προφανές ότι στην αιμοδοσία του ΠΑΜΕ θα συμμετάσχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το ΠΑΜΕ. ΆΡΑ εργαζόμενοι.. Δε θα έρθει προφανώς ο Αλαφούζος να υποστηρίξει την κίνηση του ΠΑΜΕ, και λογικό είναι. Αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται ο αλαφούζος απο το αίμα που συνέλεξε το παμε... Η χρυσή αυγή επιχείρησε να δημιουργήσει τράπεζα αίματος στην οποία θα έχει η ίδια την "υψηλή κυριότητα" στο αίμα και θα αποφασίζει να πηγαίνει μόνο στους "φυλετικά καθαρούς"!!! και προφανώς ΔΕΝ τα κατάφερε γιατί δε το δέχτηκε κανένα νοσοκομείο αυτό το πράμα.. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ; είναι τυχαία η ανακίνηση ενός θέματος ηλικίας 3-4 μηνών, τώρα;;;είναι θεμιτή η κριτική στο ΠΑΜΕ, αλλά πάνω σε υπαρκτά ζητήματα.. το να κατασκευάζονται θέματα απο το 0 δείχνει εμπάθεια και σκοπιμότητα..
Σίγουρα δεν είναι και το πιο φλέγον ζήτημα της κοινωνίας οι συμβουλές του ΠΑΜΕ (και οι μογγολιές της ΧΑ) για ένα μη πολιτικό-ταξικό θέμα όπως η αιμοδοσία, αλλά μιας και αναφέρθηκε μερικές απλές παρατηρήσεις1ον) Μήπως ο γραφίστας του περισσού (πιο έμπειρος από αυτόν της ΕΛ.ΑΣ. σίγουρα :-)) μπερδεύτηκε και αντί να γράψει "καλούμε την τάξη μας να δώσει αίμα" ή "αίμα ΑΠΌ την τάξη μας (για όλους)", έγραψε "αίμα ΓΙΑ την τάξη μας (μόνο)"? 2ον) Αφού "το αίμα πάει στα νοσοκομεία και οι ΓΙΑΤΡΟΙ αποφασίζουν ποιος θα το πάρει!!! " τότε πώς ξέρει το ΠΑΜΕ ότι θα πάει στην τάξη μας (που είναι το βασικό moto της αφίσας)? Είναι αντιφατικό με το (σωστό) γεγονός πως το αίμα αυτό είναι για όλους και για τον Αλαφούζο.3ον) Αγνοώντας όλα τα παραπάνω, πάλι βλέπουμε καπέλωμα στάνταρ διαδικασιών (απεργίες, αιμοδοσίες, αναδασώσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) από το ΠΑΜΕ που το αυτοπροβάλλεται ως μπροστάρης σε όλα.4ον) Το target group της εκστρατείας δηλαδή είναι κάποιος που προφανώς δεν είναι εθελοντής αιμοδότης (μάλλον δεν το σκεφτόταν ποτέ) και τελικά θα πάει να δώσει αίμα, όπως θα μπορούσε να είχε κάνει πάντα, επειδή ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΙ πως θα δώσει αίμα για την τάξη του (που ευτυχώς σε αντίθεση με τη ΧΑ εδώ δεν ισχύει όντως). Ε αυτό λέγεται:"PAME is blowing the troll horn to summon their orcs!". Εμετίλα, ειδικά αν συνυπολογίσουμε πως ...5ον) Η γελοιότητα της αριστεράς ταιζει το φίδι των χρυσών αυγών στην τάξη των απελπισμένων και οι κλασσικοί γαλαζοπρασινοι νταβάδες συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.