ΝΔ: Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες για καραντίνα λόγω ελονοσίας σε δήμους

ΝΔ: Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες για καραντίνα λόγω ελονοσίας σε δήμους Facebook Twitter
3

Θέση για το ζήτημα που προέκυψε μετά τις αναφορές του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, ότι δώδεκα δήμοι της χώρας έχουν τεθεί σε «καραντίνα» αιμοδοσίας λόγω κρουσμάτων ελονοσίας πήρε η Νέα Δημοκρατία.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει λόγο για ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά που προκαλούν οι πληροφορίες για την κατάσταση καραντίνας 12 δήμων, ενώ εγκαλεί τον υπουργό Υγείας που δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες, ότι 12 δήμοι της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας, λόγω ελονοσίας. Ήδη υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αιμοδοσία.

Ο αρμόδιος Υπουργός αποφεύγει να τοποθετηθεί ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ζητήσει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, εγκαλώντας τον για αδυναμία έγκαιρης πρόληψης, καθώς και για σοβαρές δυσλειτουργίες.

Με όλα αυτά διαμορφώνεται

Και το ερώτημα είναι: Υπάρχει Κυβέρνηση; Τι κάνει ο πρωθυπουργός;».

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Ελλάδα / Σεισμός 4,1R στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Δύο ισχυροί σεισμοί 3,9 και 4,1 Ρίχτερ σε λίγες ώρες στην Κεφαλονιά - «Να περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία» επισημαίνει στη LiFO ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Αθανάσιος Γκανάς
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ