Τσακωμός για ένα τρακτέρ οδήγησε στον φόνο- Η φράση που "εξόργισε" τον 14χρονο δράστη

Τσακωμός για ένα τρακτέρ οδήγησε στον φόνο- Η φράση που "εξόργισε" τον 14χρονο δράστη Facebook Twitter
6

Μια σύγκριση ανάμεσα στα τρακτέρ της οικογένειας του θύματος και αυτής του δράστη φέρεται να είναι τελικά η αιτία για την άγρια δολοφονία του 14χρονου αγοριού από έναν συνομήλικο του στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η φράση "Ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ" που απηύθυνε το θύμα στον δράστη, ήταν κι αυτή που σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega τον εξόργισε και τον οδήγησε στο να τον δολοφονήσει. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από όσα ομολόγησε ο ανήλικος δράστης, μετά την συναυλία, το θύμα άρχισε να συγκρίνει τα τρακτέρ των δύο οικογενειών και τότε κατηγόρησε τον πατέρα του δράστη λέγοντας πως δεν είναι ικανός να πάρει κάτι καλύτερο. Στις αρχές, ο 14χρονος δράστης ισχυρίστηκε επίσης ότι αντιμετώπιζε τα πειράγματα και τα αρνητικά σχόλια των υπολοίπων παιδιών του χωριού επειδή δεν μπορούσε να τρέξει όπως οι άλλοι καθώς ήταν πιο ευτραφής, ενώ σχολίαζαν αρνητικά και την ομιλία του.

Όπως φέρεται να είπε ο ίδιος, δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα ενώ περιέγραψε πως το θύμα στη διαδρομή που έκαναν μαζί το μοιραίο βράδυ δεν σταματούσε να του λέει διάφορα υποτιμητικά πράγματα για τον ίδιο και την οικογένεια του. Τότε πήγε στο σπίτι του, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και δολοφόνησε τον φίλο του με δύο χτυπήματα στον λαιμό.

Τσακωμός για ένα τρακτέρ οδήγησε στον φόνο- Η φράση που "εξόργισε" τον 14χρονο δράστη Facebook Twitter
Το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο 14χρονος.

Να σημειωθεί πως εξαρχής οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι ο δράστης δεν ήταν κακοποιός αλλά γνωστός του θύματος κυρίως από το γεγονός πως πέταξε το όργανο του εγκλήματος λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

Την ίδια στιγμή συγκλονισμένες οι οικογένειες των δύο παιδιών και ολόκληρη η τοπική κοινωνία δεν μπορούν να πιστέψουν το άγριο φονικό, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες επρόκειτο για δύο παιδιά που στο παρελθόν "δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα". "Αυτό το πράγμα που έχει γίνει στο χωριό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας", είπε ένας από τους φίλους της οικογένειας του 14χρονου θύματος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1. Παράλληλα, επισήμανε ότι τα δύο παιδιά ήταν φίλοι μεταξύ τους και πως στο παρελθόν δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα καθώς ήταν δύο παιδιά που δεν έμπλεκαν σε φασαρίες.

Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός πως ο άνθρωπος που ανακάλυψε το άψυχο κορμί του 14χρονου σε ένα χωράφι, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του χωριού, ήταν ο πατέρας του συνομήλικου φίλου του που ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

 

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM