Σε πανικό η πλουτοκρατία προσπαθεί να γλυτώσει

Σε πανικό η πλουτοκρατία προσπαθεί να γλυτώσει Facebook Twitter
Πόσο πήγε η φέτα; Πόοοοοσο;
5

Επιβεβαιώθηκε σήμερα ένα από τα πλέον φιλολαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, η αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, ένα τεράστιο χτύπημα στην πλουτοκρατία. Σκέφτομαι το κλάμα της Λάτση στο ταμείο του σούπερ μάρκετ με το νέο ΦΠΑ και μαυρίζει η ψυχή μου. Μπορεί οι ψηφοφόροι του να ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και τώρα να πληρώσουν όχι μόνο ΕΝΦΙΑ, αυξημένους φόρους στα πάντα, μειώσεις σε συντάξεις, αύξηση του αφορολόγητου, αλλά όλα αυτά είναι ασήμαντα διότι αυτή η κυβέρνηση δ ι α π ρ α γ μ α τ ε ύ τ η κ ε. Βέβαια από μια ματιά που έριξα στο λεξικό, διαπραγμάτευση λέγεται όταν ζητάς κάτι και προσφέρεις κάτι άλλο, όταν ζητάς λεφτά για να φας λέγεται επαιτεία, αλλά ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες.

Σε πανικό η πλουτοκρατία προσπαθεί να γλυτώσει Facebook Twitter
Φορολογούμενοι στην ουρά της ΔΟY για τον υπολογισμό του τεκμαρτού

O υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έκανε χτες δύο υπέροχες ανακοινώσεις: Πρώτον οι Βουλευτές θα εξαιρεθούν από το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και θα είναι οι μόνοι Έλληνες που δε θα υποστούν περικοπές στις συντάξεις τους για να δώσουν έτσι το καλό παράδειγμα ότι μπορεί να είναι κάποιος αριστερός χωρίς απαραίτητα να είναι μαλάκας. Αμέσως μετά, μας είπε ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η κυβέρνηση θα πάρει λεφτά μόνο από όσους φοράνε γραβάτα και μαντηλάκι εγκαινιάζοντας μια παγκόσμια πατέντα όπου οι πολίτες θα φορολογούνται σύμφωνα με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις, π.χ φοράς αμάνικο μπουφάν 60% εφορία, είσαι κοντός και φοράς κάπρι, 120% φορολογία κ.ο.κ

Σε πανικό η πλουτοκρατία προσπαθεί να γλυτώσει Facebook Twitter
«Από ποιο μετερίζι να υπηρετήσω την πατρίδα άραγε;»

Πάει και η ΟΝΝΕΔ, η νεολαία που πρόσφερε στον τόπο το σύνθημα «και Α και Ου και Δαπ Νουδουφουκού» και ανέδειξε στελέχη όπως τον Βουλγαράκη, το Μιχαλολιάκο, τον Στυλιανίδη που πρόσφεραν πολλά στον τόπο, ειδικά σε όσους είχαν στομαχικά προβλήματα αλλά έτσι είμαστε οι Έλληνες, αχάριστοι. Παρεξηγήθηκε λέει ο Κυριάκος που αντί να κάνουν εκλογές οι νεολαίοι σφαχτήκανε και στο τέλος κάτσανε και μοιράσανε το μαγαζάκι σε μια νέα συμφωνία της και προανήγγειλε τη διαγραφή της νεολαίας. Έτσι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας που είχε ακούσει κάτι χριστοπαναγίες από τον Μεϊμαράκη, Ανδρέας Παπαμιμίκος πρόλαβε να παραιτηθεί για να διασώσει το τεράστιο πολιτικό του κύρος και τώρα μπορεί να αναλάβει τη θέση του κάποιος πιο κατάλληλος όπως π.χ ο ξεραμένος φίκος που'χω στο μπαλκόνι. Μάλιστα στην επιστολή του κλείνει με την φράση «Μια φορά Οννεδίτης, για πάντα Οννεδίτης» διότι όπως όλοι ξέρουμε οι εγκεφαλικές βλάβες είναι μη αναστρέψιμες.

Σε πανικό η πλουτοκρατία προσπαθεί να γλυτώσει Facebook Twitter
Εμένα πότε θα με σώσεις Σταύρο;

Παραιτήθηκε και ο Χάρης Θεοχάρης από το Ποτάμι μετά την απόρριψη της πρότασης του να συνεργαστεί το κόμμα με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ, κάποιον να συνεργαστούμε ρε παιδιά τέλος πάντων. Για μένα είδηση δεν είναι η παραίτηση του Χάρη αλλά το ότι υπάρχει ακόμα Ποτάμι. Και όχι μόνο υπάρχει Ποτάμι άλλα ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας πραγματικός ήρωας που έσωσε ένα μικρό μαύρο γατάκι όπως φρόντισε να μας ενημερώσει συγκινημένη η στενή φίλη και συνεργάτης του Σταύρου, Χριστίνα Ταχιάου. Από τι το έσωσε δε μάθαμε, προφανώς από το να ψηφίσει Ποτάμι.

Σε πανικό η πλουτοκρατία προσπαθεί να γλυτώσει Facebook Twitter
Παρέλειψε να να αναφέρει το έβδομο και πιο σημαντικό δέλτα: το Δρομοκαΐτειο.

Εξαιρετικές σκηνές εκτυλίχτηκαν κατά την παρουσίαση του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας με την Ραχήλ Μακρή να είναι σε πρώτο πλάνο με τα καλά της και εξαιρετικό μαλλί κομμωτηρίου. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα. Κωνσταντοπούλου είχε την αριστερή της γροθιά υψωμένη, πράγμα που οδήγησε πολλούς να πιστέψουν ότι η εκδήλωση ήταν παρουσίαση της νέας Rexona. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στα έξι δέλτα τα οποία θέτουν και τις κατευθυντήριες γραμμές του κόμματος: Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Διαφάνεια, Διαγραφή Χρέους και Διεκδίκηση γερμανικών αποζημιώσεων παραλείποντας να αναφέρει το έβδομο και πιο σημαντικό δέλτα, το Δρομοκαΐτειο.

aNameToCome
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια