Μάνα και γιος προκαλούν θύελλα αντιδράσεων καθώς δηλώνουν ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν παιδί

Μάνα και γιος προκαλούν θύελλα αντιδράσεων καθώς δηλώνουν ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν παιδί Facebook Twitter
24

 

Μάνα και γιος προκαλούν θύελλα αντιδράσεων καθώς δηλώνουν ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν παιδί Facebook Twitter

"Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε αηδιαστικοί και πως θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Αλλά, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο μεγάλη αγάπη, τότε θα πρέπει να παλέψεις για αυτήν."λέει η Kim West στην αμφιλεγόμενη συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Νew Day.

H πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας είναι μια γυναίκα 51 ετών που φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το γιο της και δήλωσε ερωτευμένη μαζί του. Τα ίδια συναισθήματα εξέφρασε και αυτός προσθέτοντας πως θέλουν να κάνουν παιδί. Η συνέντευξη κάνει το γύρο του κόσμου και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει ξεσηκώσει θύελλα σχολίων.

Η Ford είχε δώσει για υιοθεσία τον Ben (σήμερα 32) πριν από 30 χρόνια. Δεν είχε ποτέ επαφή μαζί του μέχρι το 2013 οπότε και εκείνος αποφάσισε να την εντοπίσει και να την συναντήσει. Μετά από συνομιλίες στο τηλέφωνο, μητέρα και γιος συναντήθηκαν και τώρα δηλώνουν πως η ερωτική έλξη ήταν αστραπιαία. Η μητέρα αποκάλυψε ότι σύντομα άρχισε να έχει επαναλαμβανόμενα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή το γιο της, ο οποίος ήταν παντρεμένος εκείνη την εποχή. Λίγο μετά χώρισε και έκανε σχέση με τη βιολογική μητέρα του. Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια ζει στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

 


Όμως οι ίδιοι επιμένουν πως η σχέση τους δεν είναι αιμομικτική, αλλά αποτέλεσμα της γενετικής σεξουαλικής έλξης τους. "Αυτό δεν είναι αιμομιξία, είναι GSA," δήλωσε η μητέρα. Τι είναι το GSA; Ως γενετική σεξουαλική έλξη (GSA) προσδιορίζεται η σεξουαλική έλξη μεταξύ των στενών συγγενών, οι οποίοι συναντιούνται για πρώτη φορά ως ενήλικοι. Αυτή η κατάσταση μπορεί να εμφανιστεί όταν τα υιοθετημένα παιδιά ανακαλύπτουν τους βιολογικούς γονείς τους και έχει καταγραφεί δεκάδες φορές από τότε που διατυπώθηκε, τη δεκαετία του 80. Ωστόσο η τεκμηρίωση αυτής της κατάστασης και οι μελέτες δεν είναι πολλές, αν και υπάρχουν φόρουμ με πολλές μαρτυρίες και συμβουλές για τον στιγματισμό των εμπλεκόμενων.

 

Μητέρα και γιος δήλωσαν πως όταν ξεκίνησε η σεξουαλική τους σχέση έλαβαν συμβουλές από ένα άλλο ζευγάρι το οποίο συνάντησαν ταξιδεύοντας στο Μίσιγκαν. Ωστόσο οι δηλώσεις της Kim πως το σεξ με το γιο της είναι καταπληκτικό, έχουν σοκάρει, χαρακτηρίζονται προκλητικές και έχουν γίνει θέμα συζήτησης. Τα περισσότερα δημοσιεύματα σε Αμερική και Βρετανία που μεταδίδουν την είδηση υπογραμμίζουν το νομικό ζήτημα, παράλληλα με την ηθική πτυχή και τα ιατρικά επιχειρήματα κατά της αιμομιξίας όταν οι συγγενείς πρώτου βαθμού σκοπεύουν να κάνουν παιδί.

 

Ελλάδα
24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ