H αλήθεια για τη "σέλφι της Μέρκελ με τον βομβιστή των Βρυξελλών"

H αλήθεια για τη "σέλφι της Μέρκελ με τον βομβιστή των Βρυξελλών" Facebook Twitter
2

Σάλος προκλήθηκε στα social media μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός από τους φερόμενους ως βομβιστές των Βρυξελλών, του Najim Laachraoui, λόγω της ομοιότητας του με πρόσφυγα με τον οποίο είχε βγάλει σέλφι η καγκελάριος της Γερμανίας.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το Σεπτέμβριο και προκάλεσε έντονη συζήτηση μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Ορισμένοι χρήστες κοινωνικών δικτύων υποστήριξαν  ότι ο Laachraoui μοιάζει με το πρόσωπο που είδαν στη selfie με την Άνγκελα Μέρκελ, ωστόσο στην πραγματικότητα το πρόσωπο της σέλφι δεν έχει καμία σχέση με τον φερόμενο ως τρομοκράτη.

H αλήθεια για τη "σέλφι της Μέρκελ με τον βομβιστή των Βρυξελλών" Facebook Twitter

Ο πρόσφυγας που πόζαρε με τη Μέρκελ είναι ο 18χρονος Anas Mondamani, ο οποίος ζει πλέον με ανάδοχη οικογένεια στο Βερολίνο. Η  ταυτότητά του αποκαλύφθηκε από τον εκδότη και συντάκτη της ιστοσελίδας Kerstin Hack, φίλο της οικογένειας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM