Ο "βασιλιάς του instagram" συνάντησε και αποθεώνει τον Τραμπ

Ο "βασιλιάς του instagram" συνάντησε και αποθεώνει τον Τραμπ Facebook Twitter
6
Ο "βασιλιάς του instagram" συνάντησε και αποθεώνει τον Τραμπ Facebook Twitter

Για την περίπτωση που αυτή η "περίπτωση" δεν σας είναι γνωστή, ο Dan Bilzerian είναι εν συντομία: o βασιλιάς του ίνσταγκραμ (τίτλος που του χαρίστηκε από τα μέσα και τη στρατιά followers) γιος εκατομμυριούχου που έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για οικονομική απάτη, τζογαδόρος που κέρδισε επιπλέον εκατομμύρια από το πόκερ, λάτρης της χλιδής και ακόμη μεγαλύτερος λάτρης των όπλων, party animal που έχει πετάξει πορνοστάρ από ταρατσα (έζησε και έσπασε το πόδι της) και έχει φωτογραφηθεί σε οργιώδεις, σεξιστικές πόζες με τοπλες ή και ολόγυμνα μοντέλα και τέλος, από σήμερα, μεγάλος υποστηρικτής του Ντόναλν Τραμπ.

Ο "βασιλιάς του instagram" συνάντησε και αποθεώνει τον Τραμπ Facebook Twitter

Σήμερα, ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος και υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του 2016, Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Bilzerian στο Λας Βέγκας (σε πολυτελές ξενοδοχείο που μάλλον ανήκει στον Τραμπ). Οι δύο άντρες φέρονται να είχαν συζήτηση για τις επερχόμενες εκλογές και την προεκλογική περίοδο. Η Washington Post μεταδίδει πως ο Bilzerian δήλωσε ότι είναι πραγματικά ανήσυχος για την κατεύθυνση της χώρας.

"Όλοι ζουν με το φόβο και η μόνη απάντηση είναι περισσότεροι νόμοι και περισσότεροι νόμοι..." είπε και δήλωσε πως στο πρόσωπο του Τραμπ διακρίνει αρετές που του αρέσουν.

Λίγο αργότερα, έστειλε το μήνυμά του σε περίπου 20 εκατομμύρια ακόλουθους που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε πως στην εποχή που υπάρχει πίεση για πολιτική ορθότητα θα πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους που παραμένουν αφιλτράριστοι.

Τη δήλωση συνόδευσε και η απαραίτητη φωτογραφία η οποία προκάλεσε πλήθος σχολίων και δίχασε, όπως ήταν αναμενόμενο. Οι ακραίοι υποστηρικτές του Τραμπ προφανώς ενθουσιάστηκαν από τη δήλωση στήριξης και τη σύμπραξη και οι όσοι τον αμφισβητούν κάνουν λόγο για μια συνάντηση που είναι στα όρια του γραφικού. Ωστόσο αρκετά ξένα μέσα σημειώνουν πως η κίνηση αυτή είναι ένα γερό άνοιγμα του Τραμπ σε μια βάση εκατομμυρίων ανθρώπων που ακολουθούν αυτόν που στη γλώσσα του ίντερνετ αναφέρεται ως "Ο βασιλιάς του instagram".

In an age of pussified political correctness, you have to respect people who remain unfiltered

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dan Bilzerian (@danbilzerian) στις

Πολιτισμός
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ