Τελικά πόσο πληρώνεται ο Βαρουφάκης για τις ομιλίες του;

Τελικά πόσο πληρώνεται ο Βαρουφάκης για τις ομιλίες του; Facebook Twitter
SOOC
21

 

Τελικά πόσο πληρώνεται ο Βαρουφάκης για τις ομιλίες του; Facebook Twitter

Διαψεύδει μέιλ που αποδίδεται στην ατζέντισσα του, τις δηλώσεις Βαρουφάκη ότι δεν πληρώνεται για τις ομιλίες του, όπως ανέφερε γαλλικό ρεπορτάζ και αναδημοσίευσαν ελληνικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που απέστειλε mail με αίτημα για ομιλία του πρώην υπουργού, ο κ. Βαρουφάκης ζητάει για κάθε εμφάνισή του εκτός Ευρώπης 60.000 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 53.000 ευρώ. Για την ομιλία του σε εκδήλωση Πανεπιστημίου στην Κύπρο ο κ. Βαρουφάκης ζήτησε μέσω της ατζέντισσας του 60 χιλιάδες δολάρια. Για τις μετακινήσεις του ζητά business class, είτε για ομιλία εντός Ευρώπης, είτε για υπερατλαντικό ταξίδι ενώ για τη διαμονή του η απαίτηση είναι για  πέντε αστέρων ξενοδοχείο, με  όλα τα γεύματα, αλλά και τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο κ. Βαρουφάκης δεν κλείνει μόνος του τις ομιλίες, αλλά έχει ατζέντισσα ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Ονομάζεται Τατιάνα Μαρίνκο και είναι συνεργάτιδα ενός εκ των μεγαλύτερων πρακτορείων «ενοικίασης προσωπικοτήτων», του London Speaker Bureau. Το εν λόγω γραφείο έχει παραρτήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του παγκόσμιου χάρτη. Συγκεκριμένα, η βάση της κυρίας Μαρίνκο είναι το ανεξάρτητο κρατίδιο του Ομάν.

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM