Γιατί φρίκαρε η Μαντόνα;

Γιατί φρίκαρε η Μαντόνα; Facebook Twitter
Παλιές καλές εποχές...
3


Η εμμονή της βασίλισσας της ποπ με το υγιεινό lifestyle είναι γνωστή. Με τον τρόπο αυτό (καλά, όχι μόνο με αυτό...) καταφέρνει και διατηρείται εξάλλου σε τέτοια φόρμα, παρά τα 54 της χρόνια.

 

Εδώ όμως η Μαντόνα είναι λιγάκι υπερβολική. Σε πρόβα για την εμφάνιση της στο Σαντιάγο της Χιλής, στο πλαίσιο του MDNA Tour, διέκοψε μόλις αντιλήφθηκε ότι κάποιος από τους θεατές κάπνιζε. Φανερά ενοχλημένη απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας μεταξύ άλλων:

 

«Αν δεν ενδιαφέρεστε για μένα, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ για εσάς. Δεν αστειεύομαι. Δεν μπορώ να τραγουδήσω αν καπνίζετε. Αν με αγαπάτε, μην καπνίζετε!». Έπειτα, αποχώρησε από τη σκηνή.

 

Σημειωτέον: η πρόβα γινόταν σε υπαίθριο χώρο του Εθνικού Σταδίου της Χιλής, όπως φαίνεται στο βίντεο:

 

It's Viral
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mικροπράγματα / Πριν γίνουν διάσημοι: Σπάνια Μαντόνα. //

Η Madonna έγινε διάσημη αρκετά μεγάλη, στα 25 της. Περίπου 7 χρόνια το προσπαθούσε κάνοντας ένα σωρό διαφορετικές καλλιτεχνικές δουλειές. Έπαιξε ντραμς στους Breakfast Club, έγινε τραγουδίστρια στο γκρουπ Emmy, ηχογράφησε με ένα σωρό διαφορετικούς μουσικούς, έγραψε τραγούδια, γύρισε ταινιάκια, έκανε οντισιόν για τον Πυρετό της Δόξας, πόζαρε γυμνή - τα πάντα. Από εκείνη την πρώτη περίοδο, την περίοδο της αφάνειας έχουμε σήμερα τρία σπάνια βίντεο.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια