Άδωνις: Η ρήξη θα φέρει στο τέλος απώλεια εθνικού εδάφους

Άδωνις: Η ρήξη θα φέρει στο τέλος απώλεια εθνικού εδάφους Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
12

Η ρήξη με την Ευρώπη μπορεί να σημάνει ακόμη και απώλεια εδάφους για την Ελλάδα, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας την αντίδραση των παρουσιαστών στην παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. επανέλαβε και πάλι τα περί «Μικρασιατικής Καταστροφής» σε περίπτωση ρήξης με τους εταίρους και συμπλήρωσε ότι «εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε απώλεια εθνικού εδάφους- εγώ είμαι ιστορικός και οφείλω να το πω. Δύο φορές τον 20ο αιώνα η Ελλάδα συγκρούστηκε με τη Δύση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο αυτές περιπτώσεις, ή μία το ’74 με το πραξικόπημα στην Κύπρο και η άλλη «το 1920 που έφερε τον Βασιλιά ενώ οι σύμμαχοι λέγαν όχι».

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM