ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πανούσης: Πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο του παιδοκτόνου

Πανούσης: Πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο του παιδοκτόνου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
41

Στην υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Άννυ αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας σήμερα στον realfm, και οι δηλώσεις του σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πανούσης είπε πως πρόκειται για ένα έγκλημα που «δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά. Πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο».

«Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις», πρόσθεσε. Αναφερόμενος στον 27χρονο πατέρα της Άννυ, δήλωσε ότι: «Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».

«Κοιτάξτε, όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες. Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι' αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του δράστη».

41

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά πάει καλά; Κάνει παραγγελία κάποιον να σκοτώσει τον δολοφόνο. Πριν αρχίσετε να λέτε καλά κάνει να υπενθυμήσω οτι η θανατική ποινή έχει καταργηθεί στην Ελλάδα και υπάρχει κάποιος ποινικός κώδικας για να μην καταντίσουμε ζούγκλα, όσο και ειδεχθές να είναι το έγκλημα.
Αν σου πει κάποιος την ωμή αλήθεια, δεν πάει καλά? Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και αυτός ο άνθρωπος θα σκοτωθεί με τον έναν ή άλλο τρόπο.Ίσως αντί να πέφτουμε από τα συννεφάκια μας, αν κάτι δεν μας αρέσει να το λέμε όπως είναι ή ακόμη καλύτερα να κάνουμε κάτι για αυτό
Καλά,δεν είπε και κάτι που δεν συμβαίνει.Έτσι γίνεται και το ξέρουμε όλοι.Όπως έγινε και με τον Δουρή.Δεν είδα να προτρέπει κανέναν να κάνει κάτι.Αλλά από την άλλη,αφού το ξέρει και κάνει τέτοιες προβλέψεις,ας κάνει κάτι.Αν δεν κάνει και όντως συμβεί αυτό,θα έχει ακόμη μια αποτυχία στο ενεργητικό του.
το "συνήθως ξέρετε αυτοκτονούν" το προσπέρασες πολύ εύκολα. Κατά τα άλλα εκείνο το μαγικό μέρος πίσω από το δάχτυλο σου θα πρέπει να ήταν η αγαπημένη σου κρυψώνα μικρή. Και παραμένει!