Neo Magazin Royale: Nαι, παραποιήσαμε το βίντεο με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Neo Magazin Royale: Nαι, παραποιήσαμε το βίντεο με τον Γιάνη Βαρουφάκη Facebook Twitter
25

Κατασκευασμένη ήταν τελικά η άσεμνη χειρονομία που εμφανίζεται να κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης προς τους Γερμανούς; Έτσι ισχυρήστηκαν σήμερα οι συντελεστές του γερμανικού σατιρικού σόου Neo Magazin Royale.

Η ίδια ομάδα ανθρώπων είχε υπογράψει στο παρελθόν ακόμη ένα video για τον κ. Βαρουφάκη το οποίο έγινε viral και όπως αναφέρουν ήθελαν να δημιουργήσουν ένα επιπλέον προκειμένου να προκαλέσουν σάλο και να τονίσουν το πάθος των Γερμανών κατά όσων φέρονται να είναι επικριτικοί εναντίον τους.

Οι συντελεστές του τηλεοπτικού σόου είπαν πάντως για να γυριστεί το βίντεο χρησιμοποίησαν έναν σωσία του κ. Βαρουφάκη.

Επρόκειτο όμως για τρολάρισμα, όπως απέδειξε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Ο κύριος Βαρουφάκης είχε κάνει την χειρονομία κανονικά, και το παραπάνω βιντεάκι ήταν απλώς χιουμοριστικό. 

25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM