Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης του πτηνοτροφείου στην Πάτρα

Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης του πτηνοτροφείου στην Πάτρα Facebook Twitter
2

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την 12ωρη απολογία του ο 51χρονος ιδιοκτήτης πτηνοτροφικής μονάδας στην Αχαΐα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από καταγγελίες αλλοδαπών εργατών για εκμετάλλευσή τους. Υπενθυμίζεται ότι στο χρηματοκιβώτιο του 51χρονου βρέθηκαν και 1,5 εκ. ευρώ- τα οποία ο δικηγόρος του απέδωσε σε πρόσφατη απόσυρση καταθέσεων.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για εμπορία ανθρώπων, όπως και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, τους εργαζόμενους τούς είχε ασφαλισμένους στον ΟΓΑ και είχε κάνει αναγγελία πρόσληψης.

Σχετικά με τα όπλα που βρέθηκαν, ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι τα κατείχε νόμιμα, διότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε πέσει θύμα ληστείας. Ακόμη, κατά την διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως είναι μυθεύματα οι καταγγελίες περί άθλιων συνθηκών διαβίωσης των αλλοδαπών εργαζομένων.

Ελεύθερος αφέθηκε, ο 41χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον 55χρονο.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Πολιτισμός / Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Εκφράζονται οι έντονες ανησυχίες της Ελλάδας για τις επιπτώσεις της μετατροπής σε τζαμί όσον αφορά στη φθορά και στην αλλοίωση του μνημείου αλλά και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς
NEWSROOM