Σαν καλιφορνέζικο φρούτο

Σαν καλιφορνέζικο φρούτο Facebook Twitter
21

________________
1.

Ισχύει η έκφραση "σαν καλιφορνέζικο φρούτο", δηλαδή άψογο στην εμφάνιση αλλά από γεύση τίποτα;- zoolander


Ισχύει όσο το «αγνό παρθένο ελαιόλαδο».

________________
2.

οι αντρες ειχαν παντα τοση αποψη για το σπιτι η μονο ο δικος μου τελευταια "Αυτο το μαξιλαρακι δεν ταιριαζει με τον καναπε ...θελει ενα τονο πιο σκουρο... Αυτο το χαλι δεν πρεπει να μπαινει κατω απο το ποδι του τραπεζιου χρειαζομαστε ενα μικροτερο....τα πιατα να τα πλενεις αριστεροστροφα ταιριαζουν με τις πολιτικες μου αποψεις... τα φασολακια θελανε λιγη σαλτσα παραπανω...."αααααααα...κανω μπαμ! οχι πες ... ειναι στοιχειο του χαρακτηρα οποτε να απογοητευτω ΤΩΡΑ ή ειναι η οικονομικη κριση που τους εχει κανει ανω κατω τις ορμονες...- σκασμενη κ τσατισμενη @#$%^&*

Μα σου δίνει πολύ καλή πάσα: πες του να τα κάνει μόνος του.

________________
3.

"Η μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί κάποιος να κάνει αν του αρέσει να σε διαβάζει, είναι να σου γράψει.... Μετά δεν τον νοιάζει να σε διαβάζει απλά ψάχνει να δει αν του απάντησες....
Εντάξει ας μην το γενικεύω ξέρω, ξέρω θα μιλήσω μόνο για μένα!!!!!
"-Αμπα Addict (προηγούμενες ερωτήσεις: Διαλλακτική, Clockwork Orange)

Και αναρωτιόμουν αν ρωτάνε οι ίδιοι με άλλα ψευδώνυμα!

________________
4.

"Ρε συ Α, μπα
γιατί απεχθάνεσαι τόσο πολύ την Ελλάδα και τους Έλληνες?
Κι αφού αισθάνεσαι έτσι γιατί εργάζεσαι για ένα ελληνικό περιοδικό που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε Έλληνες?"- Χορτόσουπα


Μεγάλη κουβέντα το «απεχθάνομαι». Αυτό που παθαίνω είναι ότι φουρκίζομαι που είμαστε τόσο ανώριμοι και πάσχουμε από σύνδρομο ανωτερότητας και κατωτερότητας ταυτόχρονα, κάτι που με κάνει να λέω συχνά «δεν υπάρχει μέλλον».
Επίσης δε δουλεύω σε «ένα ελληνικό περιοδικό», δουλεύω στη Lifo που μου αρέσει πολύ και μου άρεσε πάντα.

________________
5.

Γιατί τωρα τελευταία πολλές ταινίες "γυριζονται" στην Κων/πολη;(πχ,skyfall,taken 2 etc);- Cult

Να πώς φουρκίζομαι! Το 2004 η κυβέρνηση της Τουρκίας εφάρμοσε ένα πακέτο κινήτρων που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ταινίες από 29 σε 70 μέσα σε 6 χρόνια, αυξάνοντας παράλληλα και την παραγωγή σειρών και πουλώντας τες σε άλλες χώρες, όπως Μπουρκίνα Φάσο, Σενεγάλη, Σομαλία, Βιετνάμ – και Ελλάδα.
Η Ένωση Παραγωγών Ταινιών της Τουρκίας ξέρει ότι η γραφειοκρατία αποθαρρύνει και προσπαθεί να κάνει μικρές αλλαγές που διευκολύνουν όλο και περισσότερο.

________________
6.

Ποια είναι επιτέλους αυτή η Annie που όλοι νοιαζομαστε αν είναι καλά; (Ναι όλοι...!)- A smooth criminal

Ειλικρινά, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πράγμα μιλάς.

 

________________
7.

Αγαπητή μου, σε ρωτώ δεύτερη μέρα σερί αλλά αφορμώμενη από την φωτό της Μπριζίτ -που ανέβασες και άρεσε σε πολύ κόσμο- πρέπει να μάθω τί σκέφτεσαι. Εδώ και δυο χρόνια βλέποντας φωτογραφίες της Μπριζίτ Μπαρντό διαπίστωσα πως όλο το look κάτι μου θυμίζει και κατάλαβα πως από το μαλλί, το make-up και τα συνολάκια (τσάντα-καπελαδούρα-παπούτσι-γυαλί) όλα ήταν παρόμοια με αυτά της Βουγιουκλάκη! Και λέω τώρα εγώ με το φτωχό πλην πονηρό μου μυαλό..αντέγραφε η Αλίκη την Μπριζίτ? Και είμαι η μόνη που το παρατηρώ γιατί ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάτι που να τις συσχετίζει.. Αν το σκεφτείς είναι λογικό γιατί εκείνα τα χρόνια ο κόσμος δεν πολυασχολούνταν τόσο με τους ξένους celebrities, οπότε όλη η προσοχή έπεφτε στους εγχώριους. Σήμερα εκ των πραγμάτων -που έχουμε γίνει όλοι ένα μεγάλο χωριό- θα φαινόταν έντονα η αντιγραφή. Πως βρε παιδί μου αντιγράφει π.χ. η Βανδή την Μπέκαμ και λες έλεος..κάπως έτσι. Εσύ τί λες?- Martha Popthecherry

Ότι σίγουρα δεν είσαι η μόνη που το έχει παρατηρήσει. Εδώ βήχει η Μαντόνα και οι δικές μας μπαίνουν στο νοσοκομείο.

________________
8.

 

Έχω σχέση 3 χρόνια, με αγαπάει, τον αγαπάω, είμαστε φανταστικά μαζί! Αλλά ντρέπομαι ακόμα και σήμερα να βγαίνουμε με τους φίλους μου... Μη φανταστείς ότι είμαι τελείως γιούχου ή party animal, αλλά έχει αυτό το nerd-ίστικο στυλάκι! Έχω απίστευτες τύψεις και νιώθω χάλια για αυτό, εννοείται ότι δεν προσπαθώ να αποφύγω εξόδους, αλλά είναι περίεργα... Είμαι τόσο κακιά; Ρηχή; Ή μήπως και τα 2;- St

Βρε Penny, χρόνια τα λες αυτά. Παραδέξου επιτέλους ότι τον αγαπάς.

________________
9.

Αγαπητή Α, μπα, θέλω πολύ να σε ρωτήσω κάτι αλλά δε μου έρχεται καμία ιδέα. Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις?- αναποφάσιστος

Μπορώ να σου πω τι να ΜΗΝ ρωτήσεις: «ερωτεύτηκα, γιατί δε με ερωτεύτηκε;»

________________
10.

"Αγαπητη Α μπα,

Στη σημερινη σου απαντηση στο ερωτημα 7 ειπες την εξης απλη και συναμα μεγαλη αληθεια (Να σταματήσεις να απαιτείς να εκφράζονται οι υπόλοιποι όπως εκφράζεσαι εσύ.)
που τωρα τελευταια την εχω σκεφτει και εγω πως ειναι η ΜΟΝΗ λυση σε θεματα σχεσεων. Ομως αναρωτιεμαι, αν δεν ειναι δικαιωμα του καθενος να εισπρατει καποια αμοιβαιοτητα στην εκφραση συναισθηματων. Πως θα καταλαβεις αν ο αλλος σε θελει οντως ή απλα κανει υπομονη μαζι σου γιατι θελει κατι αλλο. Ισως και να εχασα το νοημα κ τον ειρμο οσων ηθελα να πω αλλα ειμαι πολυ αφηρημενη τον τελευταιο καιρο, γιατι ο μονος ανθρωπος που εχω την αντοχη και την διαθεση να τον καταλαβω, φευγει...μακρια χωρισ να αφηνει ιχνη. Θα μου πεις αν ημουν και γω σοι δεν θα εφευγε το παιδι, αρα μηπως, λεω μηπως ΕΓΩ πρεπει να αλλαξω γραμμην πλευσεως?

Ευχαριστω και καλο μηνα να εχουμε!"- Μια ρομαντικά τρελή

Έλα τώρα που δεν ξέρεις αν κάποιος σε θέλει ή αν κάνει υπομονή. Ξέρεις. Μπορείς να εθελοτυφλείς όμως, γιατί αν το παραδεχτείς πρέπει να δράσεις.

________________
11.

"Αγαπητή αμπά(η άμπα)
Χώρισα πριν 3 χρόνια έχω κάνει σχέσεις, ειμαι εντάξει μέχρι ενα σημείο, ερωτευμένη και ολα και φτάνω εκεί κ αρχίζω και συγρίνω και ζω με το παρελθόν...γκρρρ πονάω..είναι περίεργο γιατι ενώ βρεθήκαμε πρόσφατα και δεν ενιωσα τιποτα συνεχίζω και ζω με τις αναμνήσεις. δώσε λύση.
ΑΚΟΜΑ-1.γιατί δε μπορώ να κοιμηθώ με ανοιχτή ντουλάπα?
2.είναι μερικές φορές που ενώ καθαρίζω τους φακούς επαφής το πρωί που τους φοράω , τσούζουν τα μάτια μου και νομίζω θα τυφλωθώ (αλλά δε τους βγάζω).φοράς και εσυ φακούς?το έχεις πάθει?
3.πιστεύεις κ εσυ πως σ'όποιον δάσκαλο καθήσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις?
φιλί."- εγω

3. Ναι
2. Συνέχισε να μην τους αλλάζεις, να δούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η μόλυνση
1. Επειδή είναι κακό φενγκ σούι
0. Υπάρχει τρόπος για να τα ξεπεράσεις όλα μια για πάντα: πούλα τα υπάρχοντά σου και πήγαινε να ζήσεις στη Σομαλία.

________________
12.

".. δεν ήθελα πάντα να σε ρωτήσω .. αλλά διαβάζω τη στήλη σου και μ'αρέσει πολύ το show της Chelsea έτσι μπαίνω στο you tube και έχω δεί κάποια επεισόδια απο την εκπομπή της .. η ερώτηση είναι : '' που θα δω ΟΛΑ τα επεισόδια της ;
Μάλλον σε συμπαθώ .. "-Μιχάλης

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Έλα βρε, με στεναχώρησες τώρα!!Σου φαίνομαι τόσο κιτς;Πρόσεξε, τα γραφόμενα απατούν!Χάθηκε μια γλαστρούλα φακές;Βάλε μια χουφτίτσα τώρα και θα γίνουν ωραίες μέχρι τα Χριστούγεννα!! Σε φιλώ στο πτερυγιάκι σου :)))
OOOOOOOOOOOOOOOXI!μη στεναχωριέσαι βρε, δεν ήταν ως προς το κιτς η πλαστική γαρδένια, ήταν για να έχεις και εσύ ανθοστολισμένη κόμη σαν την Εθνική μας Σταρ (αιωνίαν της η μνήμη)! αν δε τη θες όμως μπορώ να σου στείλω λίγα απο τα λέπια μου που είναι και πιο γιορτινά ;)
#2δεν εχεις δει τπτ φιλεναδα.ο πρωην μου διορθωνε την διακοσμηση οταν εφευγε η οικ.βοηθος διοτι τα αντικειμενα ειχαν μετακινηθει κατα χιλοστα απο την "σωστη" θεση.να μην σχολιασωβ την τακτοποιηση των μαχαιροπηρουνων καθ υψος και των ρουχων κατα χρωμα και ειδος. ευτυχως τα εκανε μονος του και ημουν πανευτυχης :)
κατι τετοιοι τυποι ειναι ικανοι να ισοπεδωσουν τη ζουγκλα του Αμαζονιου για να σπειρουν γκαζον.απο μια μερια ομως ειναι και καλο γιατι παντα ξερεις τι να κανεις για να τους σπασεις τα νευρα,π.χ βαζεις το αριστερο παπουτσι δεξια ενω το εχεις τυλιξει με την καλτσα.
#7: επειδή είχα ασχοληθεί παλιά με το θέμα, Μάρθα πεταχτό κερασάκι μου, πρώτα οι εγχώριες σταρ αντιγράφανε το στυλ της Μπριζίτ(μαλλί, μακιγιάζ, στυλάκι)και μετά ο Φίνος (ή όποιος άλλος)τις γύριζε ταινίες.Χαρακτηριστικό παράδειγμα: ένα κόκκινο κολλητό φόρεμα-φωτιά που φορούσε η Μπαρντό στην ταινία "Une Parisienne" στη σκηνή μιας δεξίωσης, to αντέγραψε tale quale η Αλίκη όταν τραγούδησε ένα χρόνο αργότερα το "Ρίκο-Ρίκο-Ρίκοκο" στην ταινία "Η μουσίτσα" (Ζήλια-ψώρα).Απλώς, η δεύτερη ταινία είναι ασπρόμαυρη και το "ξεπατίκωμα" δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.Ήταν και διαφορετικά τα "περιεχόμενα",τί να λέμε τώρα!!!(Συγκρίνεται η π..με τη β..;)Φιλικά, μια φανατική της κλασσικής ομορφιάς!
επειδή έχω δει μόνο μια ταινία με τη Μπαρντό, λύσε μου την απορία: φορούσε και εκείνη πλαστικό λουλούδι καταμεσής του κεφαλιού το οποίο έμενε εκεί ακούνητο οτι κ αν έκανε;αυτό θα ήταν μια καλή ερώτηση για την Α,μπα τώρα που το σκέφτομαι!
Λοιπόν,λατρεύω να απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις: η Μπριζίτ φορούσε μόνο φυσικά λουλούδια και στο αυτί για πλάκα,την ώρα που έκανε ποδήλατο ή μπαλέτο (για αυτό είχε και ποδάρες, άλλωστε), η δικιά μας το έβαζε στην κορυφή του κεφαλιού για να κερδίζει μπόϊ και πλαστικό φυσικά για να μην μαραίνεται από τα φώτα του στούντιο-σε κάλυψα; :))))
Αγαπημένη με διαφώτισες πάλι! Πόσο χαίρομαι που το έχετε ψάξει κι άλλοι το θέμα! Πάντως δεν υπάρχει-μέχρι τώρα- κάτι στο internet, τουλάχιστον που να συσχετίζει τις 2 ηθοποιούς. Η Μπριζίτ υπήρξε θεότις αλλά και η Αλίκη είχε τη χάρη της.. εξάλλου τί είναι η εμφάνιση χωρίς το νάζι, το σκέρτσο και την τσακπινιά?!
Το ωραίο ανέκαθεν έπεφτε αντικείμενο αντιγραφής (και ξανά και ξανά και ξανά).Για αρχή βάλε στο YouTube: Brigitte Bardot Style and Fashion, θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα μόνη σου!!:)))Υ.Γ.Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική πάνω στο θέμα, αλλά έχω ξοδέψει άπειρες εργατοώρες μελετώντας το-καλή διασκέδαση!
- η Annie είναι η ηρωίδα στο smooth crιminal του Μακλατζάκσον.- ένας Γάλλος είχε πει ότι ο Έλληνας κρατάει με το ένα χέρι το φεγγάρι και με το άλλο σκατά (αν και δεν νομίζω η ελληναράδικη υπερηφάνεια έχει κάτι συγκρίσιμο με το φεγγάρι)- και εφόσον σας αρέσει το big bang theory θα σας αρέσει και το IT Crowd, μια αγγλική σειρά 4 κύκλων που δεν έγινε πολύ γνωστή στην Ελλάδα. Αν θέλετε πηγαίνετε εκεί http://www.youtube.com/watch?v=B0KZTdHad48 Αν σας άρεσε το σκετσάκι πρέπει να την αρχίσετε
γιατί όταν επικολλώ και αντιγράφω ένα link απο ένα σχόλιο ενός χρήστη της Lifo μου βγάζει και το "Πηγή Lifo"; σπαστικό,αν είναι και μακρυνάρι τρέχα γύρευε να βρεις το τέλος,να το σβήσεις για να εμφανιστεί το link.@prince myshkin πρότεινε μας και καμιά άλλη σειρά αν έχεις την καλοσύνη.
την έχωαναφέρω μόνο κωμικές σειρές (σύμφωνα με τον Stephen King το δυσκολότερο είδος μαζί με τις ιστορίες τρόμου) Monty Python's Flying Circus The Fawlty Towersαπο τις τωρινές μου αρέσουν περισσότερο το 30 rock (πολυβραβευμένο, που το γράφει η Tina Fey που ως μισή ελληνίδα κάνει τα στήθια μας να μισογεμίζουν με περηφάνεια)το modern family το it crowd που τέλειωσε και είναι κρίμα..to black books έχει καλές στιγμές (το γράφει ο τρελοιρλανδός που γράφει και το it crowd)to family guy φυσικάείμουν φανατικός στο Big bang theory αλλά έχει κρεμάσει δύο σεζόν τώρα..και το Τwo and a half men.Επίσης μπορεις να παρακολουθείς το κανάλι του shane dawson και του Nigahiga στο youtube.Να δείτε και μία ταινία που πέρασε μάλλον απαρατήρητη απο την Ελλάδα και λέγεται This Is Spinal Tap. Πάρα πολύ καλή κωμωδία.Αυτά..Εσύ Amalthia έχεις την καλοσύνη να κάνεις κάτι για εμας;;ps Aνέφερα τον Stephen King στην αρχή. Είναι σπουδαίος συγγραφέας και στις ιστορίες τρόμου φυσικά, αλλά και σε δράματα χωρίς το στοιχείο του υπερφυσικού κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι συγγραφείς τρόμου. Το στάσου πλαί μου, το Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέϊγουόρθ (καλύτερη ταινία όλων των εποχών σύμφωνα με το idmb) το Μίσερυ και άλλα.Αν θέλετε διαβάστε μία σύντομη non fictional ιστορία του, το the last rung on the ladder εκεί http://krypta-smierci.neostrada.pl/ebooks/Stephen%20King%20-%20Night%20Shift%20-%20The%20Last%20Rung%20On%20The%20Ladder.html είναι στα αγγλικά αλλα και ένας online μεταφραστής το μεταφράζει στα ελληνικά. Σεντονάκι..
@prince myshkin ταιριάζουμε πάρα πολύ νομίζω(πχ 30rock έχω δει μονορούφι,μου χει μείνει μόνο η τωρινή σαιζόν,modern family,2and a half men,family guy τα χω δει εννοείται και θα συνεχίσω) επομένως σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις Seinfeld το οποίο η Α,μπα το πρότεινε απο τότε που είχε το blog της. Το τελείωσα την προηγούμενη εβδομάδα και νιώθω πως ποτέ άλλο δεν θα βρω σειρά να μου αρέσει τόσο. περνάω στεναχώρια,μη γελάς. δεν έχω να σου προτείνω τίποτα άλλο,σου πρότεινα το μοναδικό καλύτερο για μένα.αυτά.επίσης ευχαριστώ την στήλη για την φιλοξενία του διαλόγου μας επι άσχετου θέματος.
6η ερώτηση: A Smooth CriminalΛένα, η ερώτηση αφορά στο ομώνυμο με τον αποστολέα τραγούδι του Michael Jackson όπου συνέχεια ρωτά "Annie are you ok, are you ok Annie"Άραγε η Annie είναι υπαρκτό πρόσωπο, όπως η Dirty Diana;Καλημέρες :)