Η Madonna επιστρέφει στην Αθήνα για συναυλία το 2015;

Η Madonna επιστρέφει στην Αθήνα για συναυλία το 2015; Facebook Twitter
3

Η Madonna ετοιμάζεται για μια ακόμη περιοδεία προκειμένου να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ και οι πρώτες διαρροές για τις πόλεις και τις ημερομηνίες ξεκίνησαν.

Σύμφωνα με τα συνήθως καλά πληροφορημένα fanpage της τραγουδίστριας, η επίσημη ανακοίνωση της Rebel Heart Tour 2015 θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ενώ το madonnatribe.com ανέφερε πριν από λίγο πως όλες οι πληροφορίες θα δοθούν στην δημοσιότητα την Δευτέρα 2 Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη o πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός "κλείδωσε" και είναι το Παρίσι. Η ημερομηνία που δίνεται για την γαλλική πρωτεύουσα είναι 9 Δεκεμβρίου στο στάδιο Βercy και η προπώληση έχει ήδη καταχωρηθεί στο www.ticketmaster.fr.

Σύμφωνα με την σελίδα της συναυλίας στην Wikipedia η συναυλία ξεκινά από την Β. Αμερική τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο του 2016 στην Αυστραλία ενώ επιβεβαιωμένες θεωρούνται οι στάσεις της τουρνέ σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία. Στην ίδια λίστα με τις πόλεις εμφανίζεται και το ΟΑΚΑ στην Αθήνα ως τελευταία ευρωπαϊκή στάση της περιοδείας χωρίς ωστόσο να δίνεται ακριβής ημερομηνία.

Τα fanpage που έχουν πάθει φρενίτιδα με τις διαρροές συνεχίζουν να δίνουν πληροφορίες εν αναμονή των ανακoινώσεων.

 H πρώτη και τελευταία φορά που η Μαντόνα πραγματοποίησε συναυλία στην Ελλάδα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008 στο  κατάμεστο ΟΑΚΑ. 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 - ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.

σχόλια

2 σχόλια
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΠΧ ΤΟΡΙΝΟ Η ΠΡΑΓΑ ΓΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ..ΧΕΧΕ ΙΔΩΜΕΝ
Ειχαν μπει ημερομηνιες στην βικιπαιδεια και ηταν και η Ελλαδα για τον Ιανουαριο του 2015. Λεγαν οτι ηταν ψευτικες αλλα μετα απο μια μερα βγηκαν οι κανονικες στο site της Μαντονα και μεχρι τον Δεκεμβρη ηταν ακριβως οι ιδιες οπως στην βικιπαιδεια. Ειπε οτι θα βαλει κι αλλες ημερομηνιες σε Ασια, Αυστραλια και Ευρωπη οποτε υπαρχει πιθανοτητα να ερθει
Πιο απίθανο θεωρώ να πληρώσει κανείς το εισητήριο της μεγκα σταρ που είναι πανάκριβο. Βέβαια έχει και φοβερά σκηνικά με μια αράδα χορευτές. Ας πούμε ότι είναι δικαιολογημένος ο τριψίφιος αριθμός την τιμής εισόδου, πόσοι θα μπορούν να το πληρώσουν ώστε να γεμίσει ολόκληρο γήπεδο;