To ειρωνικό σχόλιο του Ντάισελμπλουμ για την ονομασία της παράτασης

To ειρωνικό σχόλιο του Ντάισελμπλουμ για την ονομασία της παράτασης Facebook Twitter
42

Σήμερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στήριξε πολύ την Ελλάδα με τις δηλώσεις του. Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι πολύ σοβαρή αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση Grexit, είπε πως θα υπάρξει εντατική συνεργασία και κοινή συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση. 

Νωρίτερα το πρωί πάντως, μιλώντας στους ευρωβουλευτές μέλη της επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για το θέμα της Ελλάδας, ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ αναγκάστηκε να απαντήσει σε διάφορα πιεστικά ερωτήματα. 

Απαντώντας σε ένα απ' αυτά, ο κ. Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι «η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος για την Ελλάδα έχει συμφωνηθεί, θα δούμε όπως πώς θα το ονομάζουμε», μια αναφορά στην επιμονή της ελληνικής κυβέρνησης να αλλάζει ονομασίες στο μνημόνιο την παράταση και την Τρόικα. Το αποτέλεσμα ήταν οι παριστάμενοι να ξεσπάσουν σε γέλια.

42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM