Φωτόπουλος: ''Στηρίξτε ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΗ''

Φωτόπουλος: ''Στηρίξτε ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΗ'' Facebook Twitter
Φωτ.: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
26

Την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη περί ακύρωσης της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ομίλου ΔΕΗ εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος.


«Με τη δήλωση [του Π. Λαφαζάνη] επιβεβαιώνεται το προοδευτικό περιεχόμενο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την ενέργεια και δικαιώνεται η συνεπής προσπάθεια και οι πολυετείς αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης» αναφέρει ο κ. Φωτόπουλος.

Κάνει λόγο επίσης για «δικαίωση μιας ολόκληρης γενιάς εργαζομένων που δε δίστασε να αντισταθεί στη διαπλοκή και τα συμφέροντα παρά τις διώξεις και την στοχοποίηση που υπέστη» ενώ καλεί τον λαό και τους εργαζομένους της επιχείρησης να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM