Τσίπρας: «Δεν έχω το μαγικό ραβδί»

Τσίπρας: «Δεν έχω το μαγικό ραβδί» Facebook Twitter
18

«Πάμε σε ένα χειμώνα που θα είναι ο σκληρότερος χειμώνας από τη μεταπολίτευση και μετά, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "6 μέρες" και προβλέπει "θερμή άνοιξη", εκτιμώντας τι η σημερινή κυβέρνηση «δεν μπορεί να αντέξει πολύ».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για διαρκή εκβιασμό με τις δόσεις, λέγοντας ότι πρέπει να επανεξεταστούν οι όροι της δανειακής σύμβασης.

Την ίδια ώρα πάντως ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να χαμηλώσει τον πήχυ των προσδοκιών προειδοποιώντας ότι, όταν έρθει στην εξουσία, δεν μπορεί να τα κάνει όλα διαφορετικά γιατί «δεν έχει το μαγικό ραβδί.»

 «Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, κανείς δεν περιμένει ότι ο Τσίπρας έχει το μαγικό ραβδί και, με το που θα έρθει, θα τα κάνει όλα διαφορετικά», λέει και σημειώνει ότι ο λαός «περιμένει, όμως, πρώτον να σταματήσει η καταστροφή, να δει μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα στην Ευρώπη -με ρίσκο, αλλά να τα υπερασπιστεί. Περιμένει δικαιοσύνη. Αν υπήρχε στοιχειώδης αίσθηση δικαιοσύνης και προοπτικής σε αυτό τον τόπο, θα μπορούσε και να περιμένει και να βάλει πλάτη στις μεγάλες αλλαγές».

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM