Ψινάκης: «Μαύρη τρύπα» βρήκα στο δήμο Μαραθώνα

Ψινάκης: «Μαύρη τρύπα» βρήκα στο δήμο Μαραθώνα Facebook Twitter
14

Μαύρη τρύπα στα οικονομικά του δήμου υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μετά από έλεγχο τον οποίο ανέθεσε σε ορκωτούς λογιστές δήλωσε: «Βρήκα καμένη γη, δηλαδή τι καμένη, χαμός με τα οικονομικά του δήμου. Σε λίγο καιρό θα γίνουν και ανακοινώσεις».

Μάλιστα μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έσβησε όλα τα αρχεία από το επίσημο site του δήμου και άφησε μόνο ένα που έλεγε  ότι ο προκάτοχός του «παρέλαβε από τον δήμο 45 εκατ. ευρώ έλλειμμα και παρέδωσε 2 εκατ. ευρώ πλεόνασμα».

«Το κράτησα ως απόδειξη για όσα θα επακολουθήσουν» είπε με νόημα.

Στο σάιτ ανάρτησε πάντως και το βίντεο με την ομιλία τους στους εργαζόμενους του δήμου, μετά τις δηλώσεις Παπαρήγα στη Βουλή ότι θέλει να φέρει τους πλούσιους στο Μαραθώνα ενώ δεν έχουν ούτε αποχέτευση. Το βίντεο συνοδεύεται με το εξής κείμενο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ALPHA και τον Κύριο Σρόιτερ που μας παραχώρησαν αμοντάριστο, όλο το υλικό του τι ακριβώς είπα στους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου Μαραθώνα... προς αποφυγήν παρεξηγήσεων».

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινήσεις

Ελλάδα / Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινίσεις

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε», είχε γράψει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
NEWSROOM