Ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά για τα περί "σεξιστικού " βίντεο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά για τα περί "σεξιστικού " βίντεο Facebook Twitter
7

Kαλεσμένος στο βραδινό δελτίο του ΣΚΑΙ ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στις ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη αρχίζοντας όπως ήταν φυσικό με το θόρυβο που δημιούργησαν τα σποτάκια του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ξαφνιασμένος όταν η παρουσιάστρια του ανέφερε τι έχει προκληθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της Τρίτης και τόνισε πως τα στέκεται στα θετικά σχόλια.

Στη συνέχεια έδωσε απαντήσεις σχετικές με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα δίδυμα που θα μονομαχήσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Αφού τάχθηκε σε προσωπικό επίπεδο υπέρ του Γιώργου Καμίνη και του Γιάννη Μπουτάρη κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε Δούρου και Σγουρό. Aν και προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, ανέφερε πως η προεκλογική καμπάνια της Δούρου με τις αφίσες τον ενόχλησε και του θύμισε μπουζούκια.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από το ΣΚΑΙ:

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος Βουλγαρίας για Βόρεια Μακεδονία: Δεν δεχόμαστε δηλώσεις που παραβιάζουν τις συνθήκες που έχουν υπογραφεί

Διεθνή / «Ράπισμα» και από Βουλγαρία για ατόπημα προέδρου Βόρειας Μακεδονίας: Δεν δεχόμαστε δηλώσεις που παραβιάζουν τις συνθήκες

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Βόρεια Μακεδονία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, γεγονός που συνεπάγεται αντίστοιχες υποχρεώσεις και ευθύνες, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ
NEWSROOM