Γονείς κλήθηκαν να υπογράψουν δήλωση για τη μετάληψη των παιδιών τους

Γονείς κλήθηκαν να υπογράψουν δήλωση για τη μετάληψη των παιδιών τους Facebook Twitter
25

 

Γονείς κλήθηκαν να υπογράψουν δήλωση για τη μετάληψη των παιδιών τους Facebook Twitter

Γονείς μαθητών στο χωριά Κεντρί της Ιεράπετρας κλήθηκαν να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι τα παιδιά τους είχαν κάνει νηστεία, πριν μεταλάβουν. Το θέμα έγινε γνωστό μετά από καταγγελίες γονέων που είδαν τα παιδιά τους να επιστρέφουν  από το σχολείο με ένα χαρτί, το οποίο καλούνταν να συμπληρώσουν και να υπογράψουν, δηλώνοντας ότι ο μαθητής είχε ακολουθήσει νηστεία για να κοινωνήσει.

Ο διευθυντής του σχολείου, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Tele Κρήτη, αποκάλυψε ότι το σημείωμα είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και ήταν δική του ιδέα.

Όπως έγινε γνωστό, η μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο έγγραφο και δεν είχε ζητήσει κάτι σχετικό.

Από την πλευρά του  ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής χαρακτήρισε το γεγονός "φυσικό και μη προκλητικό", επισημαίνοντας ότι ακόμα και αν δεν υπογράψουν οι γονείς, τα παιδιά θα μεταλάβουν.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM