Σκότωσε τον μόλις 4 ετών γιό της πιστεύοντας ότι ήταν γκέι

Σκότωσε τον μόλις 4 ετών γιό της πιστεύοντας ότι ήταν γκέι Facebook Twitter
29

Eκδικάζεται αυτές τις ημέρες στο Όρεγκον των ΗΠΑ η υπόθεση της δολοφονίας ενός 4χρονου αγοριού επειδή η μητέρα του πίστευε ότι ήταν γκέι.

Ο τετράχρονος Ζάκαρι υπέκυψε στα πολλά τραύματά του τον Αύγουστο του 2012 αφού είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τη μητέρα του, Τζέσικα Ντούτρο και τον φίλο της Μπράιαν Κάναντι ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στον φόνο.

Η ακροαματική διαδικασία έδειξε ότι η 25χρονη μητέρα του 4χρονου είχε γράψει στο Facebook τις υποψίες της σχετικά με τη σεξουαλικότητα του γιού της ενώ όπως κατέθεσε ο φίλος της, του έγραψε την πίστη της ότι ο Ζάκαρι θα γίνει ομοφυλόφιλος, λόγω του τρόπου που περπατούσε και μιλούσε.

Και τα άλλα παιδιά όμως της Ντούτρο- ένας τρίχρονος γιός και μια 8χρονη κόρη- εμφανίζουν σημάδια κακοποίησης. Η 8χρονη κατέθεσε μάλιστα κατά της μητέρας της, λέγοντας ότι η μητέρα της και ο φίλος της χτύπησαν το Ζάκαρι «μέχρι που αρρώστησε». Ο 4χρονος πέθανε από χτύπημα στην κοιλιά που προκάλεσε βλάβη στο έντερο του.

Σύμφωνα με το oregonlive.com, ο Κάναντι ομολόγησε την ενοχή του νωρίτερα αυτό το μήνα.

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM