ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ! ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

Facebook Twitter
11
Γεμάτο καλοσύνη και χριστιανική αγάπη, το μπλογκ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δίνει την δική του ψύχραιμη εκτίμηση για το γιατί συνέβησαν όλα αυτά στον Κώστα Βαξεβάνη. [θενκς Tony the duckbill]

Στο ίδιο ποστ, στο οποίο χρησιμοποιούνται δεκαπέντε διαφορετικές γραμματοσειρές, διαφορετικά μεγέθη κειμένου και χρωματικοί συνδυασμοί διαβάζουμε:

Αυτά και χειρότερα παθαίνουν όσοι βρίζουν τον Θεό και τα Άγια!

[+]

Απ' τα σχόλια ξεχωρίζω το +ΓΑΜΩCTAYPICON+, αλλά και κάποιον που τη λέει σε κάποιον άπιστο γράφοντας: "Μάλλον δεν έχεις διαβάσει προφυτίες και παλαιά διαθήκη.Αγαπημένος μου ο Ναούμ."

Το τελικό δίδαγμα δίνεται όμως απ' αυτόν τον φανατικό χριστιανό:

kapadritis · πριν 1 ημέρα
Tώρα έγινε απο βαξεβάνης σε bugsebunny ο λαγος!!! και τον κυνηγάει η ΕΛ.ΑΣ. (ο ΕΛ.μερ φΑ.ντ !) και όλοι αυτοί οι βλάσφημοι ξεφτυλιστήκανε!, Αυτά και χειρότερα παθαίνουν όσοι βρίζουν τον Θεό και τα άγια! για να δούμε όλοι μας, σε τι βρώμικη μασονοκρατούμενη κοινωνία ζούμε!

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

8 σχόλια
Όλα τα περίμενα να τα ακούσω. Αλλά και ότι αν είμαι ασεβής, ο θεός θα με στείλει στο αυτόφορο, ε αυτό πια ξεπερνάει κάθε (επιστημονική) φαντασία! Ο τρόπος δε που τα γράφουν, θυμίζει ταινίες που ο μεγάλος bully (νταής ελληνιστί) του σχολείου την πέφτει στο φλώρο συμμαθητή με τα γυαλιά και οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες, φλώροι κι αυτοί στην ουσία, παίρνουν το μέρος του δυνατού, γελάνε χαιρέκακα και λένε "καλά του έκανες" κλπ για να φανούν κι αυτοί μάγκες. Προφανώς δεν κοροϊδεύω τον ίδιο το θεό σαν ιδέα ή σύμβολο, αναφέρομαι όμως στον τρόπο που οι φανατικοί πιστοί του μειώνουν οι ίδιοι την εικόνα του με τον τρόπο τους.
εε αφου ειναι ολα μαπα ανεργια θεια δικη καταστροφες και τετεια γιατι ο καλος ο θεουλης η οπως τον λενε δεν βοηθαει??νατα αλλαξει ολα πρως καλυτερο??η μηπως ειναι ολα δοκιμασιες ?
Γιά να δω... Θα με συλλάβουν κι εμάνα τα troops του Κυρίου;Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος Παστίτσιος.