Απίθανη φάρσα σε μεθυσμένο οδηγό!

Απίθανη φάρσα σε μεθυσμένο οδηγό! Facebook Twitter
5

Ο κωμικός Tom Mabe είχε μπουχτίσει με τον φίλο του που επέμενε να οδηγάει μεθυσμένος. Έτσι αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα που δεν θα ξεχνούσε ποτέ.


Με τη βοήθεια φίλων του ο Mabe μετέτρεψε ένα άδειο γραφείο σε δωμάτιο νοσοκομείου. Μετά περίμενε μέχρι ο φίλος του να λιποθυμήσει μέσα στο αυτοκίνητό του (φαίνεται ότι ήταν κάτι που συνέβαινε συχνά) και μετά τον έσυραν μέχρι το δωμάτιο «νοσοκομείου» για να του ανακοινώσουν ότι έχει χάσει δέκα χρόνια της ζωής του σε κώμα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ξυπνά, το στομάχι του είναι ακόμα σκατά από το χτεσινό ποτό, και του λένε ότι είναι 10 χρόνια σε κώμα. Θα σκεφτόταν "τι στο διάολο ήπια που κρατά 10 χρόνια μέσα μου, 12 αμπέλια ολάκερα;"
Και εκεί που σκεπτόμουν ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει ξύλο και όχι φάρσα πριν πάρει και κανένα άλλο στo λαιμό του, άρχισε να τον χτυπάει. Δυστυχώς όμως φοβάμαι ότι δεν θα συγκινηθεί ιδιαιτέρα ο συγκεκριμένος…
Φάρσα ξεφάρσα, μακάρι να γινόταν κάτι αντίστοιχο σε όλους όσους οδηγούν υπο την επήρεια αλκοόλ. Κάτι σαν το Πνεύμα των Περασμένων Χριστουγέννων στη "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" του Ντίκενς (μέρες που 'ναι). Να βλέπουν τι έχασαν με τη βλακεία τους, μήπως και συνέλθουν.