15.10.2012: Οδοιπορικό στο γάμο του Φίλιππου Καμπούρη

15.10.2012: Οδοιπορικό στο γάμο του Φίλιππου Καμπούρη Facebook Twitter
9

Δεν ήξερα ότι ο Φίλιππος Καμπούρης παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα. Τα βίντεο γύρισαν και ανέβασαν οι  που γράφουν:

Den ikseres, de rotages Filippe? Arketa eidola edosan to paron. Mr. mpoutias, Eyi Kranideli, Ioanna Dementi, Maria Dimitreli, Mpampis Themelakis (koumparos), Kalli Ferri kai o antras tis o Moustaferis, o fotografos tou Erotodikeiou, Tzina Ntroulis me idiaiteri amfiesi, Birginia Leousi, Efi Thodi kai Eleni Xatzitheodorou (papoutsia Toxotis).

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
Ο μίστερ Μπούτια κρατάει μια καρτέλα με χάπια και φαίνεται να'χει νεύρα στην αρχή του πρώτου βίντεο. Αν ήτανε και σε ταξί θα λέγαμε "τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω". Κατά τα άλλα, ο γάμος μου θύμισε ένα παλαιό τραγουδάκι του Τώνη Βαβάτσικου με τίτλο "γάμος αλλόκοτος γινότανε"...
Τι κρίμα που χάσαμε να δούμε απο κοντά μια τόσο ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα την κομμωση του πατέρα της νύφης, την ξανθη κυρία με το ερυθρόλευκο νυφικό και τη λουκομοειδη σώματοδομη του ευγενούς κυρίου Καμπουρη.
Μόλις συνέβη το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να με βγάλει από τη λήθη που βρίσκομαι. Και τί δεν θα έδινα να είμασταν μαζί σ'αυτό το γάμο. Μέχρι και ως παρανυφάκια αγκαζέ κρατημένα.
Εν τω μεταξύ την παράσταση παραλίγο να κλέψει ο διαβόητος μητροπολίτης Πειραιώς, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να συναναστραφεί τον βαθιά σοφό κύριο Μπούτια από τον οποίο θα μάθαινε και δυό πράγματα για την αληθινή ζωή. Ας είναι. Ο Μπούτιας κλέβει την παράσταση με τα δύο σοφά αποφθέγματά του στο τέλος του δεύτερου βίντεο "Γάμος σημαίνει μπομπονιέρα και μπομπονιέρα σημαίνει Καμπούρης" και "Όπου πολυγαμία ίσον και πολύ παιδεία"