Έτοιμος να φύγει στη Βρετανία ο πρώτος στο Φυσικό Αθηνών

Έτοιμος να φύγει στη Βρετανία ο πρώτος στο Φυσικό Αθηνών Facebook Twitter
49

Eτοιμος να φύγει για τη Μεγάλη Βρετανία δηλώνει ο Σταύρος Ευθυμίου, ο φοιτητής που μπήκε πρώτος στο Φυσικό Αθηνών, στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Όπως δηλώνει στον “Ελεύθερο Τύπο”, η απόφαση να φύγει στη Βρετανία για να σπουδάσει είναι πλέον μονόδρομος, μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Σχολή του με τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.



«Βλέπω τον χρόνο να κυλάει χωρίς να αλλάζει τίποτα. Τόσο καιρό περιμένω άδικα να ανοίξουν οι σχολές» αναφέρει και συνεχίζει: «Σκέφτομαι να στείλω αιτήσεις για προπτυχιακές σπουδές σε βρετανικά πανεπιστήμια. Αν με δεχτούν το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω. Η μοναδική επαφή που έχω με τη σχολή μου εδώ και τόσο καιρό είναι μια ανακοίνωση κάθε εβδομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα ότι η απεργία συνεχίζεται. Έχω κουραστεί από την αναμονή, στην οποία απ' ότι φαίνεται δεν μπαίνει ένα τέλος. Για εμάς τους φοιτητές που είμαστε από επαρχία είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο το άγχος για το πότε επιτέλους θα ανοίξει η σχολή. Το μεγαλύτερο βάρος είναι το οικονομικό».



Δεν είναι μόνο το τώρα που τον ανησυχεί αλλά και το μέλλον, καθώς φοβάται ότι παρόμοια φαινόμενα θα επαναληφθούν. «Ηδη έχουν χαθεί κάποιοι μήνες. Αν στο μέλλον γίνει κάτι άλλο και διαφωνούν οι καθηγητές ή οι φοιτητές τί θα συμβεί; Θα ξανακλείσει η σχολή και θα βρεθώ σε στάση αναμονής», τονίζει ο φοιτητής.

49

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μάριε, μήπως πιάνω κάποια ίχνη ζήλιας και ξινών σταφυίών στον αέρα; Αν είσαι μάγκας, βρες και εσύ το θάρρος να κάνεις ό,τι κάνει ο μθητής τον οποίον έχουν γράψει στα παπ...ια τους τα πανεπιστημιακά φέουδα. Και όσο για ευκαιρίες, να είσαι βέβαιος ότι όποιος έχει μυαλό τις γραπώνει από τα μαλλιά, όπου και να είναι, η τις δημιουργεί. Και απόφοιτος από Βρετανικό πανεπιστήμιο μάλλον έχει το πάνω χέρι, αν δουλέψει σκληρά. Στο βεβαιώνω.
Γιατί είναι απλό. Αν θες να πας έξω να σπουδάσεις, επειδή1) Σου αρέσει το τάδε πανεπιστήμιο.2) Η τάδε χώρα3) Θα έχεις περισσότερες ευκαιρίεςΝα πας με το καλό.Αν όμως πας, επειδή θες να τιμωρήσεις την γραμματέα που κάνει απεργία και επειδή δεν μπορείς να "πληρώνεις" τα έξοδα τους 2 μήνες που κάθεσαι, ε'αει σιχτίρ (με το συμπάθιο).
ναι ρε, το κοστος εδω ειναι τεραστιο..Στην αγγλια τι εξοδα θα εχει..5000 διδακτρα, τιποτα 1000 ευρω το μηνα ενοικιο, και απο εξοδα, ανετα βγαινεις με αλλα 1000 ευρω..Πραγματικα.πολυ τον συμφερει.Εχε γεια πρωτε στο Φυσικο.
Χαχαχα σε καλό σου κύριε "καθηγητά"Αν ήσουν καθηγητής και μάθαιναν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα παιδιά θα έχανες τη δουλειά σου πάραυταΦυσικά δεν είσαι οπότε δεν έχεις να ανησυχείς γι αυτό
όχι ρε φίλε, να κάτσει να κάνει τον μάγκα πατριώτη έξω απο το πανεπιστημιο.Και όταν με το καλο τελειωσει μετα απο 10 χρονια,ανεργος..να πει¨εγω πολεμησα για τα πανεπιστημια και εμεινα εδω"ασε μας τωρα..Λίγοι τρελενονται να φυγουν..οι περισσότεροι φύγαμε από ανάγκη,κλειστα πανεπιστημια,ανεργια..άσε να πάει το παιδι να κανει κατι στη ζωη του γιατι εδω μονο ιδιαιτερα θα κανει.Ουτε καν ερευνα.Ελα και εσυ αν θες πισω..εξω απο το χρορο πολλα τραγουδια λεμε..οσο για το 1ος στο φυσικο, lifo, το θεωρω περιττο..και ο τελευταιος να ηταν,παλι καλα κανει
Εβαλα στο google μαριος καθηγητης μεγαλου αμερικανικου πανεπιστημιου και δε βγαζει τπτ...ή μαλλον στασου...εχει βγει μια φατσουλα κι εχει σκασει στα γελια...πιο τρολ πεθαινεις...