12 selfies αντρικού οργασμού

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter
8

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ FULL SCREEN, ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ

 

 

 

[Επιμέλεια: Θανάσης Χαραμής]

O Bρετανός Stuart Sandford μας εξηγεί πως 6 χρόνια πριν είχε ζητήσει από εθελοντές να ακολουθήσουν τις σκηνοθετικές του οδηγίες και να φωτογραφίσουν τα πρόσωπά τους σε πολύ ιδιωτικές στιγμές.

 

Στο κάλεσμα του ανταποκρίθηκαν περίπου τριάντα νεαροί άντρες οι οποίοι και έστειλαν τα selfies τους στο φωτογράφο για να τα επεξεργαστεί.

 

Από τις τριάντα φωτογραφίες ο Sanford επέλεξε τις 12 που είχαν καταφέρει να αποτυπώσουν καλύτερα το ζητούμενο του project.

 

 Τα 12 selfies τραβηγμένα τη στιγμή του οργασμού, αποτέλεσαν τη συλλογή που ονομάστηκε CUMSHOTS και η οποία φαίνεται πως βρέθηκε πάλι στην επικαιρότητα, άρχισε να επανεμφανίζεται σε φωτογραφικά portal ενώ ο Sandford δουλεύει πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο και πολύ πιο απαιτητικό project.

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

 

 

 

 

Το άγαλμα του Sebastian ήταν η αφορμή για να έρθει στην Ελλάδα και παράλληλα να μιλήσει στη Lifo.

 

Ένα work in progress 245cm που με τη χρήση του 3D scanning και printing θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2014.

 

Έμπνευση του καλλιτέχνη για το selfie γλυπτό υπήρξε το supermodel Sebastian Sauvé αλλά και η προτομή του Αντίνοου στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας την οποία ο Βρετανός φωτογράφησε γοητευμένος.

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

"Aν αναλογιστείς πως το project CUMSHOTS ήταν μια δουλεία μερικών ετών πριν η οποία είχε ουσιαστικά πειραματιστεί με τα αυτοπορτρέτα και τον ερωτισμό θα αντιληφθείς ποια είναι η διαδρομή που κατέληξε στο Sebastian το οποίο δουλεύω σήμερα.

 

Είχα ενδιάμεσα ξαναδουλέψει στην ιδέα των selfies με άλλη μια φωτογραφική δουλειά αλλά τώρα ήθελα να εργαστώ πάνω στην ιδέα μέσω γλυπτικής."

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

 

Η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από τη κυριαρχία του αρσενικού στοιχείου. Είναι μια προσπάθεια εξερεύνησης της αντρικής σεξουαλικότητας, της ερωτικής ζωής και του σεξ μέσα από μια πιο ιδιωτική ματιά.

 

Επίσης είναι ένας τομέας ο οποίος εγώ προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και απολαμβάνω να ερευνώ."

 

 

"Η ιστορία και κατ'επέκταση η προτομή του Αντίνοου είναι μια βασική μου έμπνευση για το Sebastian. Yπάρχουν πολλές απεικονίσεις του σε ποικιλία αγαλμάτων αλλά η συγκεκριμένη στο Μουσείο της Αθήνας αποτελεί και τη βάση που χρησιμοποίησα για τη στάση του δικού μου μοντέλου.

 

Το κεφάλι που γέρνει αριστερά και λίγο χαμηλά...

 

12 selfies αντρικού οργασμού Facebook Twitter

 

Το ταξίδι μου στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και χρήσιμο για να ολοκληρώσω το έργο μου πίσω στο Λονδίνο. Παράλληλα φωτογράφισα και γνώρισα πολλά ακόμη αγάλματα τα οποία θα αποτελέσουν πρότυπο για τα υπόλοιπα της σειράς αφότου ολοκληρωθεί ο Sebastian."

 

 

 

 

Όλα τα project του Stuart Sandford καθώς και λεπτομέρειες για το Sebastian θα βρείτε στο stuartsandford.co.uk

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
● Το συγκεκριμένο φωτογραφικό project έχει μία κάποια διαφορά από την νυμφομανία. Σε αυτό το φωτογραφικό project βλέπουμε άντρες (η νυμφομανία αποτελεί αποκλειστικά γυναικεία διαταραχή).Εκτός και αν ο συσχετισμός μεταξύ «Nymph()maniac» και «CUMSHOTS» έχει να κάνει με το πόστερ της ταινίας σε φωτογραφικό μόνο επίπεδο. Προσωπικά, θα προτιμούσα ένα πιο έξυπνο-artistic πόστερ για την ταινία και όχι κάτι που παραπέμπει σε πορνοταινία. Τις παρενθέσεις () στον τίτλο «Nymph()maniac» τις βρήκα πολύ έξυπνες.● Άρθρο της Mirror:Πέθανε η νυμφομανής του Μονάχου Με τον τρόπο που… λάτρευε να ζει έφυγε η νυμφομανής από το Μόναχο εν ονόματι Antje Crapnik. Η 47χρονη Γερμανίδα έγινε διάσημη όταν φυλάκισε δύο άνδρες απαιτώντας τους επανειλημμένα σεξ, καθώς ήταν έντονη η ανάγκη της για σεξουαλική επαφή… 24 ώρες το 24ωρο. Συνήθιζε να βγαίνει στα μπαρ του Μονάχου, να εντοπίζει νεαρούς άνδρες ώστε να ανταποκριθούν στις ορέξεις της. Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, η Antje εστάλη σε ψυχιατρική μονάδα ώστε να θεραπευθεί για εθισμό στο σεξ. Είχε πει μάλιστα στους γιατρούς πως χρειαζόταν τουλάχιστον δέκα φορές σεξ κάθε μέρα, όμως η θεραπεία που δέχθηκε δεν τη βοήθησε. Αποτέλεσμα, λίγες μέρες μετά το εξιτήριό της, γνώρισε στο λεωφορείο έναν 31χρονο άνδρα και τον έφερε μαζί της στο διαμέρισμά της. Τον… κλείδωσε μέσα και τον υποχρέωσε σε πολύωρη ερωτική συνεύρεση. Όταν εκείνος το έσκασε, οι γείτονες τον ανακάλυψαν στο πεζοδρόμιο να κλαίει. Ξανά κλήθηκε η αστυνομία και η γυναίκα αυτή τη φορά τους άνοιξε την πόρτα γυμνή προσκαλώντας τους για… τρίο. Ξαναμπήκε σε ψυχιατρείο, και αφέθηκε ελεύθερη υπό επιτήρηση από κοινωνικούς λειτουργούς. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Σ’ ένα μπαράκι εντόπισε έναν γείτονά της και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο μαζί του. Όπως είπε ο άνδρας, πριν κάνουν σεξ, ήπιαν ένα μπουκάλι βότκα και πολλά μπουκάλια κρασί, ενώ η Antje σνίφαρε μία λευκή σκόνη. Κοιμήθηκαν μαζί μετά την εξαντλητική νύχτα κι όταν ο άνδρας ξύπνησε, η Antje είχε πεθάνει από καρδιακή ανακοπή. Της έκανε μαλάξεις, κάλεσε ασθενοφόρο και αστυνομία αλλά ήταν αργά. Ο συνδυασμός ναρκωτικών, αλκοόλ και σεξ προκάλεσε τον πρόωρο θάνατό της. Πηγή: Mirror (2012)http://www.mirror.co.uk/news/antje-crapnik-german-nymphomaniac-dies-1481033Για να μη ξεχνιόμαστε, πέραν της σεξιστικής διάστασης...
Μάλλον αρκετοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν τι είναι η νυμφομανία πέρα των σεξιστικών φαντασιώσεων και πορνογαφικών σεναρίων. (Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη ταινία). Κάτσε να τη δούμε πρώτα για μιλάμε μετά γι' αυτήν.Ελπίζοντας σε ένα cinefil επίπεδο και όχι εκείνου της κλειδαρότρυπας ή οποιασδήποτε... οπής, οριζόντιας, κάθετης ή... κυκλικής...Θα μου πείτε είναι θέμα άλλης στήλης. Εντάξει, σωστά!