Κουράκης: «Θα καταργήσουμε τις παρελάσεις, όταν γίνουμε κυβέρνηση»

Κουράκης: «Θα καταργήσουμε τις παρελάσεις, όταν γίνουμε κυβέρνηση» Facebook Twitter
36

«Όταν γίνουμε κυβέρνηση, θα καταργήσουμε τις παρελάσεις», δήλωσε ο υπεύθυνος τομεάρχης για την παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Φωτίου χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται. Παράλληλα υποστήριξε πως «στις παρελάσεις θα έπρεπε να μετέχουν απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης».

Ένταση μετά την παρέλαση

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε μετά τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όταν εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και του ΣΥΡΙΖΑ, που διαδήλωναν πριν από την παρέλαση στο κέντρο της πόλης, κινήθηκαν προς την οδό Τσιμισκή, επιδιώκοντας να κάνουν πορεία μετά τη λήξη της παρέλασης.

Απωθήθηκαν από αστυνομικούς στον πεζόδρομο της οδού Ναυαρίνου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου κατήγγειλε ότι απωθήθηκε από αστυνομικό «βίαια με την ασπίδα».

36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM