ΤΕΣΤ: Τι θα ζητούσατε για να δεχτείτε να τους βλέπετε 3 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, όλη τη σεζόν;

ΤΕΣΤ: Τι θα ζητούσατε για να δεχτείτε να τους βλέπετε 3 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, όλη τη σεζόν; Facebook Twitter
25

Για κάποιο λόγο έχει γίνει μείζον θέμα η έναρξη των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών. 

 

Το ζευγάρι και στη ζωή Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά πήρε μεταγραφή από το Mega στον Ant1 και συνεχίζει το Πρωινό του. 

Το ζευγάρι και στη ζωή Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού έκανε πρεμιέρα σ' αυτή τη θέση, με το δικό του Πρωινό στο Mega. 

Τα μηχανάκια, έδειξαν 34% μέσο όρο για το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά και 28,1% για Κωστόπουλο - Μπαλατσινού. Στο δυναμικό κοινό 15-44, η διαφορά είναι μικρότερη, μιας και ο Ant1 είναι μπροστά με 32,5%, έναντι 31,9% του MEGA.

Δεν λέμε ότι δεν κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά αλήθεια τώρα:

Πώς θα σας φαινόταν αν έπρεπε από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν τον επόμενο Ιούνιο να τους βλέπετε, κάθε μέρα, επί τρεις ώρες;

[Περίπου 200 εκπομπές = συνολικά 600 ώρες = συνολικά 36.000 λεπτά. Αν βλέπετε βέβαια λάιβ τη μία εκπομπή και βιντεοσκοπείτε την άλλη, για θέαση αργότερα, τα νούμερα διπλασιάζονται.] 

Α) ΥΠΕΡΟΧΟ!

Θα πλήρωνα για να μπορώ καθημερινά να μην κάνω τίποτα άλλο από τις δέκα μέχρι τη μία, παρά μόνο να βλέπω αυτά τα αξιολατρευτα ζευγάρια να συμπεριφέρονται απόλυτα φυσιολογικά (!) στην κάμερα και να συζητούν με τα συμπαθέστατα πάνελ τους. 

Β) ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ!

Θα ζητούσα να με πληρώνουν 10 ευρώ το επεισόδιο, και τότε ίσως το σκεφτόμουν.

Γ) ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!

Θα δεχόμουν μόνο αν τα εν λόγω πρόσωπα δέχονταν να εξοφλήσουν όλα τα χρέη μου και όλα τα χρέη της οικογένειάς μου, και τότε θα δεχόμουν να υποστώ αυτό το πολύωρο καθημερινό μαρτύριο. 

Δ) ΣΟΥΠΕΡ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ! 

Θα δεχόμουν μόνο αν τα εν λόγω πρόσωπα δέχονταν να εξοφλήσουν όλο το δημοσιονομικό χρέος της Ελλάδας - και τα 389 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Περιμένουμε τις γνώμες σας (και άλλες προτάσεις/απαιτήσεις).

It's Viral
25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Θα ήθελα να θυσιαστώ και να δω αυτά τα χάλια, τα κατάλοιπα της πασοκτζίδικης χλίδας, αν εις αντάλλαγμα μπορούσε κάποιος μαγικά να μου εξασφαλίσει ότι εδώ θα ζουν τα πιο ευτυχισμένα ζωάκια αλλά και παιδάκια του κόσμου, ότι όλα τα ζητιανάκια θα περιθάλπτονταν και θα λαμβάνονταν δρακόντεια μέτρα κατά της παιδικής κακοποίησης και δουλείας, ότι η Αθήνα θα ήταν η πιο περιποιημένη και πεντακάθαρη πόλη της γης (ωραία δεν θα γίνει ποτέ), οι γεράκοι θα ένιωθαν ασφαλείς και θα πέθαιναν από φυσικό θάνατο, οι φυλακές θα ήταν σαν πεντάστερα ξενοδοχεία, και άλλα παρόμοια. Ή αλλιώς να μου έδιναν ένα σπίτι στο εξωτερικό και λεφτά στο χέρι για να φύγω. Ε όχι, τσάμπα δεν βλεπονται αυτοί, όπως ούτε κι οι ειδήσεις άλλωστε.
Αυτές οι εκπομπές είναι για την γενιά του Πρωινού καφέ με την Κορομηλά και την Μενεγάκη. Οι νεότεροι πλεον δεν παρακολουθούν τηλεόραση γιατί ξέρουν τι σκουπιδαριό είναι τοσο σε ελαφρές όσο και σε δημοσιογραφικές εκπομπές
Το "Δ" δαγκωτό! Ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο ύπαρξης των πρωινών εκπομπών που το μόνο που κάνουν είναι για 3 ώρες να λένε μπούρδες και να χαζογελάνε μόνοι τους. Ποιος διασκεδάζει με τέτοιες εκπομπές? Καλύτερα να βάλουν στη θέση τους καμιά ξένη σειρά/ταινία, γιατί τις ελληνικές τις έχουμε δει 100 φορές σε επανάληψη...
Ψηφίζω το Ε: Θα δεχόμουν μόνο αν τα εν λόγω πρόσωπα δέχονταν να εξοφλήσουν όλο το δημοσιονομικό χρέος της Ελλάδας - και τα 389 δισεκατομμύρια ευρώ και με αποζημίωναν με 500 ευρώ το επεισόδιο.
Εγώ πάντως στα λίγα λεπτά που είδα χτες και σήμερα διαπίστωσα ότι ο Κωστόπουλος είναι οριακά ανυπόφορος, διαρκώς μιλάει και διακόπτει τους συνεργάτες τους, τον λες και σχεδόν υστερικό. Με το άλλο ζεύγος μπορείς να ρίξεις και κάνα υπνάκο, δεν τρέχει τίποτα, χαλαρά. :P
Μόνο με λοβοτομή και το λέω έχοντας διαμορφώσει άποψη.Είμαι σε καραντίνα με μονοπυρήνωση με μόνη παρέα το λαπτοπ, το κινητό μου, εφημερίδες και τηλεκοντρόλ.Άντεξα πέντε λεπτά στο Κωστοπουλέικο και τρία λεπτά στους Λιάγκες.Θεωρώ οτι τα ανήλικα παιδιά μου θα έκαναν πιο στοιχειώδης συζητήσεις.Αλλά σας έχω καλύτερη συνέχεια, Μελέτη και Μενεγάκη.Είναι η στιγμή που θες να πετάξεις την τηλεόραση, το τηλεκοντρόλ, το έπιπλο μαζί με το σεμεδάκι και να πέσεις και εσύ μαζί απο πάνω για να γλιτώσεις απο την λαίλαπα της βλακείας.